Regata 5/04/2009 (la del vaixell engantxat a la boia!)


Sortida impecable amb el Marc i el Rossend a la barca del comitè.

Lilu, Remi David S. I el Dani W surten a ran de barca, Joan Xapallí i l’Alfred una mica a sotavent, Carles Martinez se’n va cap a la boia molt mes a sotavent.
L’Alfred es el primer en virar fent al bordo per terra, el segueixen Bernat Coll i mes enrere el Toni B. Lilu i Joan Xapallí fan el bordo pel mig, (juntament amb altres), i en Carles sen va cap amunt.
El pas per la primera boia es complicat, el primer es el Perepops (però toca boia), després en Lilu i el Remi tenen una petita enganxada, 4º es Dani W (que també toca boia), seguit d’aprop de David S. Bernat Coll, Alfred i mes enrederits el Toni B, Joan Sunyer i Jaume Vivó.
La segona Boia la passa primer el Remi desprès el Lilu, 3º Carles (que, complint el reglament a fet els 360 graus) 4º Dani, 5º Alfred, 6º Joan X, 7º Bernat i la resta.
La tercera boia la passa primer en Lilu, seguit d’en Remi i Carles (aquestes posicions es mantenen fins al final) l’iterés de la regata es centra entre la quarta i la vuitena posició que van canviant constantment en funció de les dificultats en la cenyida (no veure la boia per el vaixell que s’enreda amb ella), fins l’entrada, que com sempre la barca del comitè mal situada provoca algun canvi en a la classificació final.
Classificació:
1º Josep Mª Masriera (LILU)
2º Remi Rondeau (Escarabar)
3º Carles Martinez (perepops)
4º Joan Xapalli (Xescanna)
5º Dani Wirth (Ovella Negra)
6º Davis Sainz (Speed)
7º Alfred Balcells (IOS)
8º Bernat Coll (Bel IV)
9º Toni Balcells
10ª Joan Sunyer
11º Jaume Vivó

Anuncis

4 thoughts on “Regata 5/04/2009 (la del vaixell engantxat a la boia!)

  1. >Un aclariment,A la primera boia jo tenia que passar-la primer, però vaig fer curt i en va tocar fer un repicó.En Perepops va pasar primer(tocant boia) i jo vaig cedir pas al Remy que pujaba amurat a estribor sense cap incident. Efectivament Perepops va fer el gir reglamentari i a partir d’aqui va ser un frec a frec entre el Remy i jo. El Remy va triar el bordo de fora i jo el de terra (a la segona cenyida) i al trobar-nos, jo portaba estribor i ell va tenir que cedir el pas. A partir d’aqui en LILU va mrcar al REMY la resta de la regata, empopada i 3ª cenyida fins a l’arribada. Ens vam divertir molt i va ser molt emocionant.Felicitats al XESCANA (Joan Xapelli) per quest 4 lloc, aixo ja rutlla Joan.Que ho passeu bé aquest cap de setmana, El Alfred (IOS) en CArles (PERAPOPS) i jo (LILU) serem a la CHAMPIONS…Bon vent.

  2. >Hola a tots!La regata va estar molt bé, poc vent però sense onada i amb l’aigua molt neta, cosa que també va fer sortir els “Camioneros” i vam tenir l’incident de la boia. Aquesta jornada fins i tot vam tenir la visita d’un regatista de Sant Pol, amb la mala sort de que tal i com es va donar la sortida li va baixar la vela, crec que ja no va seguir però no ho tinc clar. Tal com comenten l’Alfredo i el Lilu jo(Perepops)vaig tocar la primera boia i vaig fer el 360 durant el primer llargo aprofitant que entre el 3er i el 4rt la distancia era més gran i no tenia ganes de “liarla” fent el 360 amb tota la flota… Bon vent i bona setmana santa!Carles,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s