REGATA 19-4-2009Condicions meteorològiques:

Sol, temperatura 15-18 º C
Velocitat del vent : 10-15 nusos.
Direcció del vent: Est, amb rolades.

La sortida ha sigut bona, amb petits incidents de picaresca nàutica, apartar patin amb la mà, … be haurem de posar-nos seriosos amb le tema protestes post regata per fer més professionals les nostres regates, si no quant anem a altres clubs ens repassen com volen.

La barca de sortida s’ha montant correctament, i els temps han sigut els correctes per tant la flota ha sortit a tota vela amb un vent que ha anat pujant d’intensitat fins els 14-15 nusos amb rolades que podem observar a la gràfica de l’estació meteorològica.

En Lilu s’ha colat entre vàris patins i s’ha posat en primera posició de la linea de sortida, amb una maniobra molt agosserada però efectiva, al seu costat la resta de la flota avançaba amb decisició cap a la primera boia. Les estrategies es perfilàven, alguns dels participants decidien fer bordo i anar mar endins, però la bona era continuar a prop de la platja i pujar directe a la primera boia.

El primer pas el marca el Merlot, seguit del Xocolata i en Lilu. Las resta de flota darrera ( em calen les dades, Alfred si pots posa-ho a la crònica, gràcies) . El llarg s’inicia a tota velocitat, fent que les distàncies entre els participants augmentin ràpidament.

En el segon, tercer i quart pas per boia no varien les posicions dels capdavant, però cal saber les del mig i final de la classificació, ( Si em podeu passar la crònica us ho agrairé).

La darrera cenyida la inicia el Merlot amb un bon avantatge respecte el Xocolata, que decideix virar abans per buscar el factor rolades i intentat atrapar la primera posició. El Merlot decideix anar mar en dins, potser massa i tot per entrar amb un sol bordo a la linea d’arribada.

Problemes amb la posició de la barca de jutge a l’arribada, estava mal colocada ha creat una discussió entre el Lilu i en Rossend, finalment en Lilu com a senyal de protesta s’ha retirat.

Felicitats a tots per la regata, ha sigut un dia molt bonic de navegació.

La classificació final :

1. Xavier Oliver MERLOT 2817
2. Guillermo Cortes XOCOLATA 2608
3. Xavi Vila NO LIMITS 2618
4. Alfred Balcells IOS 2830
5. Alex Chopo CHOPO 2716
6. Carles Martinez PEREPOPS 2606
7. Dani Wirth Balk Sheep 2820
8. Joan Xapellí 2925
9. Josep Maria Masriera LILU 2890 (retirat com a protesta a per la mala posició del barco comité a l’arrivada)

Anuncis

2 thoughts on “REGATA 19-4-2009

  1. >Jo no he protestat al Guillermo ni molt menys,ell ha fet el correcte (passar entre la zodiac i la boia)Jo vaig protestar la posició totalment erronea en que es va colocar la zodiac. En primer lloc al reves 180 graus desplaçada de manera que jo que vaig fer el bordo per sota no tenia manera alguna d’entrar si no era pujant més amut i fent una trasluchada. Jo vaig entrar entre la zodiac i la boia (a estribord) per sota i vaig entrar segon despres d’una remontada per el bordo de baix, però al arribar a la linea i passar-la (malament) avans que el Xocolata i amb moltissims metres d’avantatge sobre el Xavi Vila, no vaig volguer, com a protesta, fer la trasluchada 360º, i tornar a entrar. La protesta es contra el comité que aquestes alçades no tindria que fer aquests errors tant grands. L’emprenyada va ser considerable. No m’importa perdre punts en el ranking, però si uns ens esforcem en el nostre terren, d’altres aurien de millora en el seu.

  2. >Se puede protestar o pedir reparación al jurado si consideras, como es el caso, que la posición errónea de la barca te ha perjudicado y te pueden reparar el daño causado oyendo a las 2 partes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s