REGATA 11/10/2009


Vent: intensitat 5-9 nusos; Direcció 210 º
Temperatura 25 º
Mar plana
Participants : 12, 1 d’ells de Club Vela Canet en Jordi Giménez.

La regata d’avui ha tingut dos clars protagonistes, per una banda en Perepops de l’altre en Marc Mitjà. Anem a pams, en Carles ha protagonitzat una regata impecable, confirmant el seu bon estat de forma que va deixar apuntat la setmana passada. D’altra banda crec que cal una menció especial a la bona actuació d’en Marc, que ha estat al capdavant de la regata i nomes al final ha afluixat una mica el ritme.
Val a dir que les condicions d’avui han sigut favorables pels navegants experts en vents mitjos i fluixos, i per tant en Javier Visiers, que feia setmanes que no apareixia ha tingut també una actuació molt destacable.

La sortida avui no ha tingut complicacions, doncs tothom ha complert les normes. Un cop ha s’ha donat l’avis la “batalla” ha començat. destacats, en Marc Mitjà, amb una molt bona sortida que li ha permès seguir al capdavant molta estona, en Lilu i en Carles son els que han aprofitat millor el primer tram de la cenyida. Pel mig en Xavi Vila, apretat pel Xavier Oliver, i en Bernat Col feien la seva guerra particular. Més enllà i com aquell que no vol la cosa, en Javier Visiers amb vent net feia una cenyida bona, que el destacaba del grup seguidor. La primera virada del grup capdavanter es força aviat, el grup seguidor espera una mica més, aquesta tàctica fa que s’acostin les posisions al capdavant, passant la primera boia en Marc, en Carles i en Lilu, seguits de l’Oliver i en Visiers. El llarg es fa a bona velocitat, entren algunes ratxers de vent que cal aprofitar, el grup es compacta, de tant en tant se separa, el tornen a atrapar, fins que arrivem a la segona boia, els tres primers destacats, seguit de l’Oliver i en Visiers, per darrera es divisa el 2618 ( Xavi Vila) que fa un bon llarg, juntament amb en Manuia i adelanten al 2817 ( Xavi Oliver ), la virada de la tercera boia no te conflictes, però en Visiers cau molt a sotavent, el 2618 esta just al davant del 2817, que gairebé es toquen, peu a l’aigua de l’Oliver ( cal anar al tanto amb les protestes !!!), finalment hi ha canvi de posicions, la cenyida cap a la següent boia fa que el Xavi Oliver adelanta a Visiers i Vila, quedant la lluita pels primers llocs entre : Perepops, que aguantaba la pressió de tenir al Presi darrera la seva orella esperant qualsevol errada, Marc Mitjà, i més endarrera en Xavier Oliver.

L’empopada fa que canviin les posicions, passant a tercer el 2817. La darrera cenyida era fàcil,a priori, nomès calia mantenir la possició, però un cop de vent va fer volcar a en Lilu a 100 metres de l’arrivada, no va ser suficient per perdre el segons lloc, en un plis plas va desvolcar el pati i va creuar la linea d’arribada.
Conflicte pel cinquè lloc on en Xavi Vila pujava per babor i en Marc per estribor, finalment tot va acabar en un ensurt sense forats…

Felicitats per la victòria al Carles, avui no hi ha cap atenuant a la seva victòria, el triangle era correcte, ha protagonitzat una regata impecable. Felicitats!!!

Per cert el ranking esta molt emocionant, pel que sembla la lluita esta entre el Carles i en Xavier Oliver, doncs en Lilu no ha puntuat al setembre per manca d’assistència a les regates.

Classificació:
1.- Carles Martinez
2.- Josep Mª Masriera
3.- Xavier Oliver
4.- Javier Visiers
5.- Marc Mitjà
6.- Xavi Vila
7.- Joan Sunyer
8.- Dani Wirth
9.- Joan Xapellí
10.- Bernat Coll
11.- Joan Astals
12.- Jordi Giménez

Per cert mireu el ranking esta que treu foc!!!

Anuncis

One thought on “REGATA 11/10/2009

  1. >Regata molt divertida. Sortida més sense incidents molt justeta a la línea, però vaig sentir què el Rosend anava dient: perfecto, perfecto.Primera volta amb un Marc Mitja que com "el ave Fenix resurgia de sus cenizas" i montava les 3 priras boïes al capdevant, això si, amb una presió per part del Perepops i d'el Lilu què no va poder aguantar.En Carles pren el relleu a la primera posició i en Josep Mª l'ataca intentant què els nervis el traèxin, però no va ser així, en Carles va aguantar com un Jabato i va entrar primer amb tot merit fruit d'una regata impecable amb un navegar excelent (velocitat,barlovent, va escollir el moment adecuat en fer els bordos i no va perdre temps amb els par de balisses.A destacar la meva volcada a pocs metres de l'arrivada i la desvolcada en temps record sense perdre la posició, en Xavi Oliver estava molt aprop. Molt be en Javier Visiers, despres de molt temps sense agafar el patí i nu incident a la mateixa linea d'arribada amb un babor estribord què ves pogut acabar en garrotada de la què salten estelles.En Marc anava amurat a estribord,pujant del bordo de baix, i directe a creuar la linea i en Xavi Vila (amb la calavera i les tibies izades) a tota llet amurat a babord vingen del bordo de fora i no es va parar amb el temps suficient per pasar-li per darrera (com te què ser) i l'hi va pujar al damunt, desde la distancia semblava què l'enfurquillada havia estat tremenda, per sort tot va quedar amb un ensurt.Tan sols felicitar al Carles i a tota la resta. (Què xulu és navegar a la tardor)Josep Mª Masriera (LILU)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s