REGATA 21 DE MARÇ 2010


CRÒNICA REGATA DIA 21 DE MARÇ
Vent: Llevant cap a gregal. Inici força 3, final força 2
Temperatura exterior : 14 º
Dia molt núvol amb previsió de pluja. No va ploure fins a entrada la tarda. Per tant, ja hem de descartar totes les previsions de pluja a Canet. Mirarem només el vent.
12 intrèpids a la sortida, encara que amb alguna absència (Lilu, Xavier Oiver encostipat i amb gripasso, i molts més que han d’anar tonant amb la primavera i el bon temps)
Sortida, tots per estribor amb una mena de Llevant, mal encarat.  Petits tocaments entre Visiers i Vila (per popa) i  flota que s’allarga cap abaix. Freddy vira cap amunt i tots igual. Bona cenyida de Visiers i Freddy. Passem boia tots molt junts (com tota la regata) amb constants moviments de posicions.  Fem el llarg i el través (o semblant) i el David es posa davant, seguit pel No Limits. Segona cenyida, el David va per baix i tots per dalt. No limits vira massa aviat i l’atrapen tots al repicar. Passen Visiers, Freddy, Dani, David, Xapellí …
Empopada: Visiers s’equivoca una mica i se’n va a buscar la boia que no toca (la 3 enlloc de la 1) – creiem que s’estava retirant-  Es recuperen posicions, i passa boia Freddy ja destacat, seguit de David,  Dani, No limits.  El grup del davant  tira tot sense pensar-ho cap amunt (mentre el tema va rolant cap a terra), queden a sotavent el Dani i el David, mentre el Freddy avança sense fre a tota pastilla.
No limits vira  a la meitat i cap avall, però vet aquí que es troba amb un cavaller que pensàvem desaparegut, Visiers avancant com un llampec (el bordo bo era el de estribord, i més encara amb la roladeta).  Virem i cap amunt. Primer, Freddy, segon Visiers (resucitat), i just a la línía, entrant a estribor  (avui la línia sí estava ben muntada) el David vira a ran de boia  a la proa del No limits i passa davant en tercer lloc.  El Bernat avança força posicions a l’anar per baix.
Després la resta de la flota que intentava entrar a estribor, els hi costa un munt (per la rolada) i era curiós veure a la gent mig aproada intentant entrar sense repicar, però la proa que es feia a estribor era molt cap a terra.
Un dia entretingut amb vent menguant i rolant lleugerament. Triangle un pel petit. No pluja, no fred.

Xavier Vila

Classificació :
1.- Freddy
2.- Javier Visiers
3.- David
4.- Xavi V.
5.- Berntat Coll
6.- Dani
7.- Joan Xaapellí
8.- Marc Mitjà
9.-Jaume Vivó
10.- Nano
11.- Carlos Albert

12.-  Joan Suñé

8 thoughts on “REGATA 21 DE MARÇ 2010

  1. >Regata com molt bé diu la crònicasuper competida , sols demanar.li al Freddy unes quantes lliçons ja que se està convertint en el ídol local i nacional, enhorabona.Felicitar al J.Visiers i el David S.que en cada regata estan al davant.Bé regatistes diumenge tots a navegar,passarem llista.Bon vent, bones ones i bona nitjoan xapellí

  2. >I la setmana que be……………Tota l'artilleria, tota la carn a la graella…. comença el bon temps i amb ell la participació massiva…….Que tothom surti del "letargo" i marica l'ultim.LiLU.

  3. >Només afegir que vaig toca la boia del llarg i vaig tindre de fer el gir de 360º perdent 6 posicions, però al final de la cenyida ja les havia recuperat. Ahir anava com un tiro, com hem va dir el Bernat hem tenia d’haver gravat (per poguer-ho repetir).Diumenge que ve no hi seré i després el Campionat de Catalunya!!! FREDY.

  4. >Avia'm si som 25, i el guanyador que s'emporti una mona!!! de xocolata, a veure si el Guillermo ( Xocolata ) s'apunta a participar-hi, que estem molt parats i aquest fred ens te acollonits… i quant vinguin els masters a navegar, Ana Pujol,Comajuncosa, … i altres, ens fotran pallissa un altre cop!!!

  5. >Va ser un gran dia, les regates cada dia estan mes igualades i un dia estas a dalt com un altre dia amb una petita errada desapareixes.Per cert quan comença el campeonat?, l'any passat a aquestes alçades ja portavem dos messos competint.David sainz

  6. >No vaig entrar en regata, estava posant les lletres i no les vaig enganxar a temps.16 lletres de 15 cm!Per cert, a la llista de la classificació déu-n'hi-do amb les lletres!!Joan Sunyer

  7. >Aquest dissabte Joan Sunyer batejarem el patí, ara que ja tensel nom posat i patentat, que no falti de res. Les lletres una passada.Els homes del temps diuen que aquest cap de setmana serà de solet i ventet es ha dir patí a l'aigua. una abraçada a la famili joan xapellí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s