>REGATA TROFEU ESTIU 24 DE JULIOL


>Vent: 210 º 8 – 10 nusos

A la primera cenyida es trien dos bordos, en Lilu i en Xavi Vila opten per anar per bordo proper a la platja, i la resta anem per dalt, a la primera boia s’arriba per diferents bandes, i en Remy passa primer, seguit d’en Xavi Oliver i darrera en Javier Visiers, amb volcada de Jordi Cirera abans de negociar la promera boia. en Visiers  al llarg avança posicions, un cop passada la segona boia es canvien les posicions, el 2817 perd quatre posicions ( la cosa esta muy mal !!! ) i el grup de davant varia, incorporant-se en Lilu, en Xavi Vila , en  Javier Visiers. Seguidament un cop virada la següent boia les posicions es mantenen amb alternatives de rumb uns per datl i altres per baix, cosaa que a la  cenyida final provoca canvis importants entre els capdvanters, doncs que els que optem per anar per baix, en Javier Visiers i en Xavi Vila perdent la primera  i segona posició en favor d’en Lilu que entra primer fent una brillant regata, i recuperant posicions des de el darrera.

Classificació:
1.- Lilu
2.- Javier Visiers
3.- Xavi Vila
4.- Xavier Oliver
5.- Joan Xapellí
6.- Jordi Cirera
7.- Carles Martinez
8.- Remy
9.- Cañas

10.- Toni Balcells
11.- Nadal
12.- Coll
13 .-Marc
14.- Sunyer
15.- Francesc Cañas
16.- Fradera (retirat)

Anuncis

5 thoughts on “>REGATA TROFEU ESTIU 24 DE JULIOL

  1. >Nomes dos comentaris, El Jordi Cirera (jo) no volca a linia de sortida, sino despres d'arrbiar primer a la boia de barlovent. Un patí parat i creuat a la linia de surtida per estribord, va entorpir totalment el proces de sortida nomal.En tre el Xavier Oliver i jo va entrar un patí i no dos com apareix a la classificació, si us plau crec que hi ha un error.En qualsevol cas, felicitacions al Mar i Vent, per que va ser una regata fantàstica!!!!Jordi Cirera-Sant Pol de Mar(Club Mar de Sitges)

  2. >la Maset i en Cañas pare, també hi eren a la regata, van entrar darrera meu, i en Marc en Sunyer i en Coll varen entrar davant meu, per aquest ordre, crec!!fins la properaQuim N.1406

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s