>REGATA 17/10/2010 TROFEU TARDOR


>

Diumenge 17 d’Octubre del 2010. Molt poca assistencia, però no per la manca de les primeres espases es va deslluir la prova.
En Rosend està de vacances!!!!  El señor president acompanyat del Dani Whirtz i la zodiac petita monten un triangle (perfectament posicionat tant de situació com de distancia) mentres  tanta terra, com no,(ja hi erem desde les 10) en  Joan Xapellí preparaba els barcos dels balitzadors i el seu ajudat per el Fredy que va arribar una miva més tard. Al no disposar de jutge, el Quico Canyas va agafar la bocina i el cronometre i es va situar una mica apartat a brlovent de la boia que feia de comité.
Sortida una mica irregular per la confusió amb els minuts, però sortida a la una en punt.
Un ventet de Garbi del 215º en un inici que rolava sovint cap el 190º . La intenxitat va variar dels 6 als 8-9 nussos segons en quines parts del camp de regates.
En Marc va sortir com una fletxa (avans d’hora) per la balissa, i d’arrea d’ell a uns quants metres en Lilu, la resta va sortir entre el comite i el mitg de la linea. El Bordo bo era per terra i quasi tothom va acabar virant. La primera boia monta primer en Marc, seguit del Valinte (Kris Canyas) i en Lilu  i darera molt junts en Fredy, en Dani, en Joan Xapellí ……
En el Llarc en Kris i en Lilu passan al Marc i viran la boia de dalt com a primer i segon i a partir d’aqui un recital del nano Canyas que amb el seu estrenat pati Valiente no abandona la primera posició tot i els atatcs d’en Lilu que no va poder de cap manera en cap del bordos restants, L’ultima cenyida encara va anar més sobrat ja que el noi es va mantenir fidel amb la seva manera de navegar i el perseguidor va provar coses que no van funcionar, tot al contrari, i no van fe més que empitxorar.
Merescuda victoria del Kris (en sentirem a parlar sovint) en segon lloc Lilu darrera seu un Dani Whirt molt rapid que va anar remontat i guanyant el seu lloc, darrera seu en Marc Mitja, ràpid i fent bona proa a les cenyides el Fredy Balcells va entrar en 4 per devant del  Marc, Albert Capell i en Joan Xapellí que es va empanar (combinació de vent de Garbi, rolon, amb corrent de Llevant, i mar creuada) darrera den Joan va entrar el Quico Canyas i per tancar en Carles Albertí que per fi es decideix a entrar en competició.
Al acabar desmontatge per part d’en Dani i en Marc (73 anys) i tothom cap a casa.
Ens ho vam passar bé malgrat la poca assistència i el trofeu tardor segueix endavant.

Josep Mª Masriera (President)

classificació:

Anuncis

One thought on “>REGATA 17/10/2010 TROFEU TARDOR

  1. >Primer felicitar al Kris Cañas ens ha donat un altre lliçò amb 14 anys i son pare va anunciar i la setmana que bé, mès.Amics navegants animeu-vos a venir a la regata dels diumenges qu'hemde fer mès gran al nostre club.Jo fatal desprès de tant de cliniccom diu el presi duc una empanada monumental, pero sempre amb ganes de navegar .joan xapellí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s