>XAVIER OLIVER i ALFRED BALCELLS FAN UNA BONA ACTUACIÓ AL FILATÈLIC DEL CNB


>

X.Roca i O.Mahiques guanyadors del 103 aniversari del CNB i 26è Filatèlic
21/11/2010 a- | A+
 

Aquestcap de setmana s’ha celebrat en aigües de Barcelona el 103 Aniversaridel Club Natació Barcelona i XXVI Trofeu Filatèlic. Les condicionsmetereològiques han estat extremes, vents fluixos dissabte i força 5 Bfdiumenge.

Dissabte 20.NOV s’endarrereix la sortida per la pluja. A les 14:00 sesurt amb un vent de 2 Bf que va baixant durant la prova. Anna Pujols’imposa a Oriol Mahiques ens els darrers metres de la tercera cenyida.A continuació X.Roca, J.E.Flaquer i J.Castellà.

Diumenge 21.NOV a punt de donar la sortida a un triàngle muntat a 210,el vent rola 90º a la dreta quedant a 300º. El comitè de regates en 10minuts té el triangle corregit i es dona la sortida. Vents de 4 i 5 Bfamb ratxes de 6 Bf. X.Roca s’imposa a A.Balcells que queda segondesprés d’una remuntada important. Aquest segon lloc li assegura eltercer lloc de segones en el Circuit Adipav, i per tant el passe decategoria. Cal destacar la remuntada d’Anna Pujol que ha entrat quartaassegurant-se el segon lloc de la general. Sí, no ens hem equivocat,l’Anna Pujol ha remuntat amb vents de 5 Bf fins a la 4a posició.

La classificació general queda:
1) X.Roca, Club de Mar de Sitges
2) A.Pujol, Club Nàutic el Masnou (1a fèmina)
3) O.Mahiques, Club Nàutic de Sitges (1r de segona)
4) J.Castellà (1r veterà)
5) X.Oliver, Club Mar i Vent canet (2n de segona)
6) A.Balcells, Club Mar i Vent Canet (3er de segona)

S’adjunta classificació de la regata i la provisional del CircuitADIPAV Catalunya. Del circuit, X.Roca (1a) i O.Mahiques (2a) sónmatemàticament els guanyadors. I en segones, de moment passenO.Mahiques (que ja passava per altres conceptes: campió Catalunya, 1rCopa d’Espanya, 1r ranking catalana…), O.Puig i A.Balcells. Ara bé,sembla que aquesta classificació de segones podrà canviar a SantAntoni, Trofeu Guido Depoorter.


Font de la noticia: AdipavAnuncis

2 thoughts on “>XAVIER OLIVER i ALFRED BALCELLS FAN UNA BONA ACTUACIÓ AL FILATÈLIC DEL CNB

  1. >La meva mès enhorabona Fredy i Xavier O., un altre vegada haveu deixat l'empremta del Mar i Vent La tireta de 1as ja la tenim preparada ens la deixareu enganxar a la Vela?. Aixó es mareix una festeta .Ens veiem diumengeBona Setmanajoan xapellí

  2. >La cosa esta calenteta!!!, gràcies per la puntualització, ahir vaig esta fent anar la caluladora i hi ha moltes possibilitats i combinacions, el meu pitjor lloc que podria descartar és un 78, per tant fent un 10 puc avançar molts llocsm i situar-me amb 374 punts, i tu si millores el teu pitjor resultat quedaries davant de l' Oriol Puig, el team Mar i Vent ens hem de fer costat i pujar els dos a primera!!!, seria un puntasso , a veure si engresquem la Lilu al Vila i algú més per que ens facin d'escuderos i ens a mantenir a ratlla a l'Oriol.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s