>HIVERN QUE NO ES HIVERN I A MÉS FA VENT!!!


>

Hola atots/es,
El 2011ha començat i EOLO  ha sentit les nostrespregaries i peticions als reis MAGS d’orient o d’occident…  el cas és que estem distrets, entre la BarcelonaWorld Race ( regata virtual volta al món de la que ja parlarem més endavant perque mereix un capítol a part) i les regates que tornen al nostre estimat Club,  la temporada promet reptes interessants. Usestem preparant un seguit de propostes que us presentarem a l’assambleaordinària del Mar i Vent  que destijemque siguin un motor per activar la temporada que tot just comença ( “o nonavego  que fa fred” , fred qui diu quefa fred si fa un temps de conya… ventet i sol, som uns privilegiats i calaporfitar, que la vida son quatre dies i ja n’han passat dos).
Percert us avisem que tenim un contacte que ens pot proporcionar material de lamarca Gill (www.gillmarine.com) perequipament del tripulant: neoprens, tallavents, escarpins, armilles salvavides,guanys, licres, etc. a preus molt competitius i de primera qualitat. Si teniuprevist comprar material d’aquest tipus no ho feu i adreçeu-vos al XavierOliver que us donarà informació al repecte.
Pel quefa a la regata d’ahir la crónica :
Direcció:240º
Intensitat:12-17 nusos
Sortidamassa puntual ( en Joan Sunyer no va arribar ) , com una fletxa surten en Vilai en Lilu, en Xavi Oliver per la barca i la resta de flota força compacte. La pressiódel vent anava pujant a mida que la flota navega mar endins, tot i que laonada  no molestaba gaire, caliacontrolar les ratxes i aguantar el patí pla per evitar escorades excessives, palenrera, però no tant com per que eviti un bon funcionament del motor del patí (la vela cal que treballi be, i no perdre molta potencia a la part de dalt de lavela ).
La primeraboia es posiciona massa a prop, donat el vent que bufava , i escurçaexcessivament una regata que podría haver sigut més maca, però no tenim altrebalissador, per tant, ataquem la boia, “oju”,  al “loro” sense tocar-la, “se mira pero no setoca”, i disparats cap al llarg a tota velocitat. La por en el llarg és que t’adelantina tota velocitat, és habitual que en un rumb ràpid i obert com aquest esprodueixin canvis de posicions importants, aquí es  clua mantenir la velocitat del patí,treballant constantment el rumb i la posició del cos, si entra la ratxa deixovela i si cau el vent caço per guanyar velocitat.
El 2817passa les boies en primer lloc, però els seguidor lluiten aferrissadament, enVila li guanya parlovent a en Lilu i poc a poc va posant metres entre mig delsegon i tercer classificat, però ja savem que la regata no finalitza finscreuar la linea d’arrivada, i en Vila a la darrera cenyida trenca el material,la driça diu prou i la vela comença a baixar, cosa que el relega a la darrera posicióde la regata i afavoreix a la resta de la flota per guanyar un lloc.
Conclusió:comença la temporada de nou, amb uns kilos de més patrocinats per polvorones laestepeña i altres sopars i dinars copiosos, per tant cal treure’s la mandra desobre i a l’aigua falta gent, que hi ha ganes i ambient per continuar patinant,o per començar aquells que ho vulguin provar…
Salut i bonvent!!
Classificació:
1.-Xavier Oliver 2817
2.- JosepMª Masriera 2890
3.- DanielWirth 2820
4.- BernatColl 2065
5.- JavierVisiers 2889
6.- DavidSainz 2451
7.- ToniBalcells 2905
8.- Joan Xapellí 2925
9.- Jaume Vivó 2444
10.- Xavi Vila 2618 ( trencament de driça)
No va pendre la sortida per arrivar tard a la linea: JoanSunyer
Xavier Oliver
Comissió Esportiva.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s