>1ª PROVA TROFEU SOCIAL PRIMAVERA 2011


>Rumb: 240º, desprès va canviar a 200 º

Vent 6-9 nusos
15 participants
Un dia molt maco, típicament deprimavera, el sol no ens ha acompanyat massa però la temperatura ambient eramolt bona i el mar estava tranquil, i el vent, una mica juganer en les rolades,no ens ha faltat. 

En Rossend ha muntat les boies en funció del rumb que marcavael compàs, però quant encara no havia acabat de muntar  tot el triangle, ja estava rolant, sobre totvora la platja.
Nombrosa participació 14 o 15 patins. Sortidapuntual a les 12h 30 m i el triangle mal col·locat en funció del vent queestava bufant, però no tant en comparació dels minuts anteriors, que donavaquasi rumb directa a la 1ª boia.
Sortida i en Xavi Oliver, amb el seu nou patí3000, surt com una bala mar endins a buscar un vent més net, o això es el quepensava, darrera d’ell els seus fans. En realitat  s’havien equivocat i anaven de dret a lasegona boia pensant que era la primera. 

Tornant a la sortida, tota la flotaamurats a estribord, i en Xavi Vila amurat a babord, però l’hi ha sortit be jaque ens ha tallat la proa a tots i s’ha trobat sol i amb vent net, encara queal veure que era l’únic que seguia un camí diferent ha virat fent proa a l’horitzó,això si , ens havia guanyat sobrevent a tots.

En Lilu surt arrambat a la zodíac i tapa elvent al Visiers, que l’hi recorda un parell de vegades, tot  veient que mitja flota anava a tota castanyacap endins, ell opta per cenyir i al posar-se a l’alçada de  la 1ª boia i fer el bordo. En Visiers, l’AlexChopo, en David Sainz, en Dani i l’altre part de la flota també viren, la restacontinuen mar endins en direcció errada. 

Montà primer el Xavi Vila darrerad’ell vira l’Alex, a la proa d’en Javier, i en Lilu molt ajustat amb en DaniWirth i en David Sainz. El llarg directa a boia, els que s’havien equivocatrectifiquen però ja era massa tard, el traves també directa encara que algunsopten per dos llargs, a les virades tot el grup molt junt.  A la segona cenyida es canvien les posicionsentre el grup de davant, però el “ No Limits” no deixa la primera posició. Al’empopada el Xavi primer i en Josep Mª segon seguits d’en Javier i l’Alex ,viren per cenyir cap a l’arribada . L’Alexva per fora i en Xavi el seguirà tot marcant i defensant la posició, En Lilu i enJavier continuen per baix fins que el vent ho permet i viren cap amunt novamentfins a posar-se a l’alçada de la balisa, nova virada i directes a la línead’arribada. El bordo no era ni per dalt ni per baix, era pel mig.
Primer en Lilu seguit d’en Javier L’Alextercer enganxat amb el Vila que finalment entra quart., crec que en David a fetcinquè i en Dani sisè, de la resta no ho puc concretar i en Xavi Oliver, queaquest cop l’ha vist desde el darrera us ho podrà explicar.

Felicitar al Jaume Vivó per l’estrena del nouORGUI 3035. Aquesta ha estat l’ultima regata del “NO LÍMITS” 2618 amb el XaviVila com a patró, la setmana que be estrena patí (versió 3.0) del nom encara noen sabem res, però segur que donarà molta guerra. Com ja he dit el Xavi Oliveramb el seu nou 3000 i en Fredy  també ambel seu segon patí  2900 i pico. Per moltsanys a tots quatre, la cosa es posa interessant amb l’arribada de nou material

Molt content per la participació, i això quefaltaven habituals, aquesta primavera pot ser massa.


Josep Mª Masriera

Classificació:

1.- Lilu 2890
2.- Javier Visiers 2889
3.- Alex Chopo 2817
4.- Xavi Vilà 2618
5.- David Sainz 2451
6.- Dani Wirth 2820
7.- Xavier Oliver 3000
8.- Bernat Coll 2065
9.- Alfred Balcells 2897
10.- Joan Xapellí 2925
11.- Joan Sunyer 2772
12.- Jaume Vivó 3035
13.- Carles Albertí 2685
14.- Joan Astals 2777
15.- Marc Mitjà

Anuncis

5 thoughts on “>1ª PROVA TROFEU SOCIAL PRIMAVERA 2011

  1. >Ha estat una regata divertida, El Lilu, ell diu que no, però té una flor al c… (a una altra regata vaig trencar la driça en el mateix moment. L'estratègia és: posa't darrera el Vila i tranquil, que ja li passarà alguna cosa)Amic Alex, molt bona regata, però ara que portes un bon patí i vas al davant : 1.- no cal cridar (tant) quan el barco escora ni quan ens acostem a la boia (ja et veiem)2.- al proper campionat per equips no pots fallar. Ho vas fer fantàstic: Vas aconseguir que el primer (el menda), que només li faltava virar i entrar, virés abans d'hora per marcar-te i, encara que et fessis l'"arakiri" el vas portar cap a l'unic tròs que no feia vent. Ets un artistaCom comentàvem a l'acabar, a l'igual que al món de l'empresa, "el fracàs no existeix: o triomfes i et forres, o aprèns". Hauré de comprar una llibreta nova per apuntar-ho totsalutXavi Vila

  2. >És la primera vegada que vaig directe a una boia que no toca, algun dia havia de ser el primer, i s'ha de reconèixer amb humilitat que la vaig cagar de ple, algun dia havia de passar. La veritat és que la regata es va trencar en dos grups i va ser difícil connectar amb el grup de davant, tot i que finalment vàrem poder atrapar al Bernat i en Freddy ( lesionat ) però a en Dani no el vaig poder atrapar.Cal destacar que en David Sainz també competia lesionat, com el Freddy Balcells i que les posicions al capdavant son cares d'aconseguir, la veritat és que aquest començament d'any les coses no estan sortint be, per un all o una ceba no estic al capdavant, em sembla que això de ser primera i canviar de barco no m'ha sentat be, haurem d'entrenar més (no sé ni quant ni a on), i caldrà veure com evoluciona el tema, la veritat és que al Chopo el barco m'ha dit que li va molt be, de fet ja es pot veure ha fet un tercer sense despentinar-se i si s'ho proposa aviat estarà cada diumenge a davant, al "loro"!!Felicitats al Lilu per que segueix estan fi i a la que et despistes ja t'ha fotut.Gran ambient, sembla que amb l'arrivada del bon temps el personal s'anima a navegar, i això és fantastic!!Bon vent

  3. >Benvolgut Xavi,El fracàs no existeix, la flor al c.. tampoc. Tot això son tòpics, es tracta de perseverança, constància, no defallir mai, si caus…..aixecat, si erres….rectifica, no donis mai una regata per perduda etc etc, com deia el mestra “donar cera i polir” i així diumenge darrera diumenge.En una cosa estic totalment d’acord amb tu, amb la llibreta. Jo fa temps que la tinc i m’apunto (mentalment) les situacions viscudes i les errades fetes, evidentment tinc que fer anotacions cada setmana, “que burro que has estat” “per que no viraves 20 metres més amunt” “el bordo era per baix” “no calia cenyir tant” ….. però tot i així no hi ha manera, i sovint repeteixis els mateixos errors. Jo crec que ens passa a tots i encara que a vegades ens dona la sensació de que un ja no progressa, no es cert, perquè el nivell general de la flota està pujant i molt setmana a setmana. Tothom deu tenir una llibreta.Fins la propera setmana, jo ja conto els dies que falten.Josep Mª Masriera.

  4. >Hola a tots,Despres de la regata em va començar a fer mal la costella i tela el mal que fa i aixó que no la tinc trencada, prhibit dir res al doctor fradera, ho tenia totalment prohibit fer cap esforç.El bon temps comença i sembla que cada dia estem tots mes junts en la clasificació, el diumenge m'ho vaig passar molt bé i va ser un luxe estar darrera el Lilu i veure com boia a boia anava col·locant-se per el remat final, la meva estrategia de novell va ser clara abans d'entrar a l'aigua el Lilu era el que s'el veia que habia interpretat millor el vent, solament tenia que fer que segir-lo i ell m'ha portat a la molt honorable 5ª posicio.David Sainz

  5. >Gràcies David, ets un amic, en aquets moment no veig la pantalla ja que tinc els ull banyats en llàgrimes, el pols em tremola i les cames em fan figa de l’emoció que m’han produït els teus elogis. Però no te’n refiïs, perquè a la pròxima et puc portar a les pedres o ens podem enfonsar en la calcificació en una d’aquestes interpretacions, tan particulars, del vents.Una abraçada.Josep Mª Masriera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s