9 ena PROVA TROFEU SOCIAL PRIMAVERAVent: 200 amb bornejades, 6-9 nusos
14 participants

Sortida conflictiva amb topades entre barcos i amb la zodiac del jutge!, emoció al límit potser massa i tot. Lilu ha muntat una tap a la sortida on també s’ha vist implicat en Joan Xapellí i en Xavier Oliver, tots arran de la barca. Aprofitant el desconcert la resta de la flota ha sortit amb velocitat. En Xavi Vila sortia arran de boia babor, amb molta velocitat, en Chopo també buscava vent net , en Xapellí tot i el desgavell de la sortida, ha decidit anar mar endins i aguantar la virada, això li ha valgut juntament amb en Chopo agafar un bon avantatge sobre la resta de la flota.Lilu i Oliver respectivament han virat aviat cosa que no els ha afavorit per guanyar posicions. En David ha aplicat la meteixa estratègia de aguantar la primera virada, i això li ha valgut fer una molt bona regata, i s’ha mantingut en primeres posicions, com també ho ha fet en Kris Cañas que ha tingut una molt bona actuació però a la segona boia ha tocat amb la part de popa del seu patí, fet que han vist en Lilu i en Oliver, i certifiquen que calia fer un 360 , però en Kris sembla que s’ha molestat i s’ha retirat, una llastima doncs tenia la lluita pels primers llocs assegurada.
Al llarg en Chopo anava segon, no recordo qui era el primer, però una volcada pot oportuna ha fet que en Lilu i l’Oliver adelantessin al 2817, que va molt fi ultimament amb la seva nova montura.

La distancia entre embarcacions s’estirava al traves, i la negociació de la segona cenyida li ha valgut a en David assolir la primera posició, que ha mantingut fins el final amb molta destfessa i sang freda, doncs els dos Xavi’s anaven a per ell a la derrera cenyida, on en David ha caigut al negociar la darrera boia. En segon lloc ha entrat l’Oliver, terceren Vila, que s’ha vist superat per sotavent a la segona cenyida.

En quart lloc ha entrat en Lilu, cinquè en Jordi Cirera, sisè en Xapellí que ha perdut posicions anant de més a menys. En Dani li ha guanyat la partida en el duel particular amb el Chopo.

Classificació.

The winner is:


1.- David Sainz

2.- Xavier Oliver

3.- Xavier Vila

4.- Josep Mª Masriera

5.- Jordi Cirera

6.- Joan Xapellí ( va tocar barca jurat i no va fer 360 º, al loro!!)

7.- Dani Wirth

8.- Alex Chopo

9.- Jaume Vivó

10.- Joan Sunyer

11.- Marc Mitjà

12.- Toni Balcells

13.- Carles Albertí

14.- Kris Cañas ( DNF)

CLASSIFICACIÓ GENERAL DEL TROFEU SOCIAL PRIMAVERA

Anuncis

4 thoughts on “9 ena PROVA TROFEU SOCIAL PRIMAVERA

 1. Només volia agrair a la junta del Club Mar i Vent l’oportunitat que m’han dontat de deixar el patí al Club i participar a les regates dels diumenges aqestes darreres setmanes. Ha estat un plaer, i ja sabeu, quan veieu a l’horitzó el patí nº 1104 és que el Menchu V s’apunta a la regata!!

  Jordi Cirera

 2. Vaig pujar demunt el motor de la zodiac desprès que, entre varis varen ferme un santwhix , però la regata
  amb va anar de nassos .
  Vui felicitar al David Sainz que serà la nostra arma letal al Campeonat de Europa

  Joan Xapellí

 3. Voldria aclarir que un servidor no va fer un “TAP” un servidor va defensar la seva posició quedan-se quiet, tot esperan la sortida, al costat de la zodiac, sense deixar ni un pam entre el patí i la barca. Els que van venir per darrera, a tota castanya, es van montar sobre la zodiac i sobre meu i…. però recordeu “buque que alcanza se mantendrà alejado….” es a dir, no val picar per darrera, i si devant teu hi ha un que va més lent, el passas per babor, per estribord, o et frenes, però per sobre no queda massa be. De totes maneres no va servir per gaire ja que al final em vaig conformar amb la 4ª posició, però no estamos tan mal (eh Alex) ja que conservem i ampliem la segona posició a la general.
  Bonica regata que tan sols hi va faltar una espurna més de vent, em sab greu que el Kris Cañas s’emprenyes, jo vaig veure que tocava la boia amb l’aleta de popa i vaig protestar (recordeu que en la reunió de la setmana passada vam quedar que a partir d’ara tota sopossada infracció seria protestada i a terra es parlaria) a l’aigua i tambè a terra en Xavier Oliver va confirmar l’infracció, però si el Kris està convençut de que no va tocar, a terra ho discutim, no cal retirar-se.

  LILU 2890

 4. Gran regata, es un gust pagar el porro per a tots els companys vencuts, estic doblement content ja que vaig ser fidel al que creia i no vaig seguir la flota això em va donar la ventatge per arribar primer a la primera boia i despres vaig saber conservar el lloc, un cop de sort el pot tindre qualsevol.
  dos preguntes:
  1-Els juniors que participin a Sant Pol quin vaixell i nº els i posem?
  2-El clinic que es vol fer a Canet quins dies i horaris es faran?

  David Sainz

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s