Xixu Vazquez i Iñigo Puig guanyen el III Trofeu Mar i Vent Canet 2011 – SEGURVIP –El Club Mar i Vent  Canet ha realitzat la tercera edició del seu trofeu, amb una excel·lent organització i   40 participants sèniors que  han disputat dues proves amb el  vent  de sis a set nusos  de garbí  i mar plana.

La primera jornada del dissabte va tenir un clar guanyador en primera categoria,  José Mª Ferrer (ANDROIDE) , del CN Masnou, però el segon dia  no ha fet una bona sortida (OCS) i per tant no ha pogut lluitar per la victòria. Qui ha donat la sorpresa ha estat en Cesc Vazquez  (XIXU), del CN Barcelona,  que amb una bona classificació el dissabte,  i degut a les desqualificacions del segon dia ha assolit el primer lloc de primera categoría  i de veterans. En segon lloc ha quedat Xavier Oliver (SKALIVAT) navegant local del Club Mar i Vent Canet  que s’estrenava en primera categoria i finalment  en Ferran Gubern (TROL) del CN Badalona, que ha tingut una actuació molt regular i el segon dia ha fet una bona regata que li ha donat la tercera plaça .

Pel que fa a  la segona categoria el clar guanyador ha sigut l’Iñigo Puig del CN Sitges, fent una molt bona actuació i lluitant en els primers llocs de la classificació i barallant-se amb els primeres de tu a tu. El segon classificat ha sigut en Kenneth Perdigon del CN Barcelona, que ha realitzat molt bona actuació, especialment el primer dia, i finalment en tercer lloc l’Alfonso Clavero.

Tres júniors locals han regatejat completant dues proves en el mateix triangle que els sèniors,  quedant en primera posició el Marcel Masriera , en segona posició l’Alex Chopo i en tercer posició la Nadine Fradera, tots tres del Club Mar i Vent Canet.

A l’entrega de premis el President del Club Mar i Vent Canet, Josep Mª Masriera,  ha agraït la tasca dels voluntaris, el suport dels  patrocinadors i  entitats col·laboradores i l’assistència dels  participants ,   altrament el President de l’Adipav, Albert Batellerià, que també ha competit, ha fet entrega de trofeus així com  el segon Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Canet, Toni Romero, i el patrocinador principal , Adolf Vega, gerent de l’empresa SEGURVIP .

Cal mencionar la bona actuació dels nombrosos regatistes locals, doncs el Club Mar i Vent és un club patinaire  jove, però amb molta empenta i els seus regatistes pujen de nivell cada dia que passa. L’ambient de competició i camaraderia que es respira en aquest indret tant singular de l’univers patinaire, és únic i  caldria que prenguessin nota altres clubs del model que representa el Mar i Vent, on el caire social de la institució queda en un segon terme i  predomina  tant l’aspecte esportiu  com el caliu humà , anant  més enllà del que un espera trovar quant competeix en qualsevol disciplina esportiva.

CLASSIFICACIÓ GENERAL PATI SENIOR

CLASSIFICACIÓ GENERAL PATI JUNIOR

MEDALLER

PATI SENIOR 1ª

1er Classificat:                  CESC VAZQUEZ                                C NATACIO BARCELONA

2on Classificat:                 XAVIER OLIVER                               CLUB MAR I VENT CANET

3er Classificat:                  FERRAN GUBERN                           C NATACIO BADALONA

PATI SENIOR 2ª

1er Classificat:                  IÑIGO PUIG                                      CN SITGES

2on Classificat:                 KENNETH PERDIGON                     C NATACIO BARCELONA

3er Classificat:                  ALFONSO CLAVERO                       C MAR DE SITGES

PATI JUNIOR

1er Classificat:                  MARCEL MASRIERA                       CLUB MAR I VENT CANET

2on Classificat:                 ALEX CHOPO                                    CLUB MAR I VENT CANET

3er Classificat:                  NADINE FRADERA                          CLUB MAR I VENT CANET

PATI SENIOR VETERÀ

1er Classificat:                  CESC VAZQUEZ                                C NATACIO BARCELONA

PATI SENIOR FEMINA

1er Classificat:                  ANNA PUJOL                                   CN MASNOU

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s