Anna Pujol i María Sainz guanyen la regata del 28/8/2011 Trofeu Social Estiu 2011


Vent 190-240 º, 8-10  nusos, 21 paticipants sèniors, i 5 júniors.

Regata de les que creen afició, doncs en total sumant sèniors i júniors erem  26 patins navegant.

21 sèniors van pendre la sortida, amb un vent que va rolar abans de la sortida i durant la regata, i que va fer que la regata fos molt interessant a nivel tàctic i tènic, amb onada curta i vent sense consolidar un rumb molt clar.

El sò de la bocina donava la sortida i la flota, que es divideix ràpidament en dos grups, uns opten per bordo per terra i uns altres bordo per mar endins, però d’aquest segon grup es trenca en dos, amb alguns patinaires que decideixen anar pel mig, ni carn ni peix. El resultat de la tàctica, dona fruits , doncs el primer pas per boia va ser  de l’Anna Pujol , Joan Xapellí i en Joan Comajuncosa. El grup perseguidor format pel  Lilu,en Remy, Xavi Oliver,…  etc, al llarg, com és habitual , l’Anna s’escapa, i posa la directe, el grup seguidor es compacta i es sumen nous components, en  Xavi Vila  que adelanta al llarg a SKALIVAT que perd posicions estrepitosament i s’enfonsa a la classificació, tocant la boia s’autopenalitza amb 360 i perd dues posicions, Carles Martinez i Javier Visiers l’adelanten ( és un primera de pacotilla). A l’empopada les posicions es modifiquen, i en Dani Wirth adelanta al 3000 , a la darrera cenyida una rolada vista a temps fa canviar les posicions finals, en Lilu remonta del 5è lloc al tercer, tenint a tiro en Joan Comajuncosa pero no va poder passar-lo, amb més de 70 anys i molta experiència va aguantar la pressió del Josep Mª.

La conclusió de la jornada  Sènior és molt positiva doncs entre les novetat importants és que hem recuperat a l’Albert Capell que torna desprès de la seva recuperació de l’operació de maluc, benvingut al Club!!!, també destacar que en Francesc Garcia a acavat una regata!!!, i que en Carles Martinez torna per no marxar, i que torna amb força, doncs s’ha classificat dintre dels 7 primers amb dos figures com l’Anna Pujol  i en Joan  Comajuncosa.

Una fita molt important és que els júnior han fet la seva regata social en el mateix triangle que els sèniors , consolidant el projecte de júniors a Mar i Vent: cinc participants, les germanes Sainz, Maria i Irene en primera i segona posició respectivament, tercer en Marcel , Laia Sunyer  quarta i l’Alex Chopo jr. cinquè.

CLASSIFICACIÓ SENIORS:

1.- Anna Pujol

2.- Joan Comajuncosa

3.- Josep Mª Masriera

4.- Remy Rondeau

5.- Xavier Vila

6.- Joan Xapellí

7.- Carles Martínez

8.- Xavier Oliver

9.- Dani Wirth

10.- Javier Visiers

11.- Joan Sunyer

12.- Kris Cañas

13.- Crack (2911 )

14.- Robert

15.- Albert Capell

16.- Bernat Coll

17.- Francesc Garcia

DNF:

Pere Ibern

Carles Albertí

Francisco Cañas

Alex Chopo

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s