Crònica regata trofeu social estiu 4/9/2011


Vent: 4 – 6 nusos , rumb 130 º  amb rolades a llevant i migjorn.

21 participants sèniors

Els núvols van fer actes de presència però la determinació d’uns quants va fer que malgrat el poc vent i l’amenaça de pluja es fes la regata.

La linea de sortida estava mal montada, cosa que afavoria molt la sortida per babord, factor que van aprofitar un grup de patinaires intrèpids ( X. Vila, J. Visisers, i d’altris).

Sona la bocina que marca l’inici del compte enrera, 5 minuts, puja la bandera, es mouen els patinaires perl a linea, què faig, vaig cap a estribord, em quedo al mig, vaig a babord, uf amb aquest vent no arrivem, total, que la flota s’escampa per la linea de soertida, en Xavi Vila , practicant les sortida agressiva fa un OCS, però no es dóna per al·ludit, en Bob Espnja des de casa seva al fons del mar ho va sentir, potser GAES hauria de patrocinar al Bala Blava…  En Lilu corre la linea, i en Oliver també, van trigar més de 1 minut per poder sortir, i apurant la boia de babord. El grup del J. Visiers, Vila, Freddy, trien el bon rumb, però no aprofiten l’avantatge, doncs a la primera boia en Lilu passa primer, seguit de Skalivat que es vàren anar empaitant d’aprop tota la regata. A les posicions intermitges en Visiers lluita  amb Perepops, Xapellí, Cañas i les rolades fan que les posicions finals tinguin sorpresesm doncs en Lilu va dominar tota la regata , defensan la primera posició, però una mala maniogra la transició de popa a cenyida, se li fa un bunyol de caps de reenvio de pal etc, fan que Skalivat li faci un interior, finalment en Lilu tria per anar pel bordo de terra i l’ Oliver decideix anar mar endins, sense marcar directament al 2890, finament la jugada surt be i el 3000 entra en primer lloc, segon en Josep Mª i tercer en Perepops. ( En Vila tenia un OCS, va arribar tercer però s’ha desqualificat)

Classificació:

1.- Xavier Oliver

2.- Josep Mª Masriera

3. – Carles Martinez

4.- Javier Visiers

5.- Kris Cañas

6.- Joan Xapellí

7.- Alfred Bacellls

8.- Joan Sunyer

9.- Bernat Coll

10.- Dani Wirth

11.- Jordi Mateu

OCS: Xavi Vila

DNF:

Toni Bacells

Francisco Cañas

Massep

Felix

Carles Albertí

Roger Soler

Jordi Soler

Alex Chopo

Marti Fradera

2 thoughts on “Crònica regata trofeu social estiu 4/9/2011

 1. Aviam, el Bala Blava va fer un 360 de penediment, i només va perdre una posició (que després va recuperar). Per tant si no ho hagués fet hauria acabat segon i amb la rolada, perimer. Però que sembla ser que l’ autopenalització no serveix en aquests casos…..
  (jo diria que si fas el 360 com a autoprotesta et penalitzen força, però no et desqüalifiquen del tot…. ho hauria de mirar…)
  Que consti que vaig fer el 360, deu flexions i dos Ave María, no n’hi ha prou??? 3er real, 1er compensat i OCS de regalo !!

  Pd: per altra banda, el Rossen va pitar tard perquè vaig començar a caçar exactament a menys 3 segons
  salut

  Bala Blava

 2. Bala Blava,
  Et passo la llista de la compra per aquest cap de setmana:

  Rellotge de regata (de marca) no dels xinos…
  Ancora i cap de fondeig (25 mts aprox) per esperar a la sortida
  Libret del regament de regatas actualitzat (el que tens de quan feies Optimist ja no val)

  Com que se que t’aviso amb poc temps i potser no ho trobes tot, passa per “Can Gaes” i et pilles un aparell tious “sonotone” per poder sentir la pitada de “fora linea” que et fotran diumenge.

  Salut i fins diumenge

  Perepops

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s