Crònica regata 9/10/2011 Trofeu Social hivern


Vent 6-8 nusos. 27 ºC

Dia amb vent molt variable, sortida per babord clara, en Lilu pren la sortida en primera posició detacat i defensa la primera posició fins el final, tot i que va tenir molt a prop skalivat va aguantar molt be els canvis de vent i amb maestria va arrivar primer a la linea d’arrivada. Moltes felicitats!!!

Cal destacar el tercer lloc de Joan Sunyer, molt ben classificat i amb una actuació molt regular!!!

Com a novetat tenim la incorporació de dos nous regatistes que han vigut del CNSant Pol de Mar, la familia Carrasco, Xavier i Oriol , aquest darrer ja va regatejar ahir i serà un candidat als primers llocs de la classificació. Pel que fa a Xavier Carrasco no cal dir que serà ” el hombre a batir “, un primera “pata negra” que ens ho posarà molt difícil, però de ben segur que n’aprendrem molt!!!

Salut i bon vent.

Classificació:

1.- Lilu 2890

2.- Xavier Oliver 3.000

3.- Joan Sunyer 2772

4.- Kris Cañas 3.008

5. Oriol Carrasco

6.- Dani Wirth 2820

7.- Quim Nadal 2925

8.- Carles Albertí 2685

9.- Javier Visiers 2889

10.- Marc Mitjà 2876

11.- Martí Fradera ( DNF)

12.- Francisco Cañas ( DNF)

Publicat per clubmarivent

Club dedicat exclusivament al pati de vela Patin a vela Sailing

4 respostes a “Crònica regata 9/10/2011 Trofeu Social hivern

  1. Una regata molt tècnica, amb rolades constants del vent que calia aprofitar i adaptar-se, o perdre posicions. La sortida era clarament per babor ja que el vent va rolar desprès de haver muntat el triangle. Tinc que confessar que normalment, les regates no m’alteren els nervis , però ahir vaig tenir literalment enganxat al darrera en Xavi Oliver. Quant creia que havia agafar uns metres avantatge, el tornava a tenir al costat, ara jo cenyeixo més, ara tu m’atrapes i corres mes, i així fins a la línia d’arribada notant constantment la pressió i intentant no perdre la concentració, ja que si feia una errada estava llest. Molt divertit encara que una mica angoixant.
    Moltes felicitats al Joan Sunyer per la seva tercera posició, i això que no volia sortir perquè no se que i no se que més i………., Joan el dia que et deixis de manies serà la hostia. Felicitar al Quin Nadal, amb bolcada inclosa, que va anar 3er i quart bona part de la regata i a la resta de participants per la paciència que van tenir aguantant fins al final malgrat els capricis del vent i l’horari. Donar la benvinguda al “Carrasco” ahir l’Oriol ja ens va deixar una mostra amb el patí sènior del seu navegar.
    Dins del rotatori provisional de “Jutges” (fins que tinguem la persona definitiva) ahir l’hi va tocar el torn al Joan Xapellí que ho va fer molt be, amb l’ajut del Juan Carlos, que ja es la segona regata que va de tripulant a la zodíac i que fa més agradable la feina del jutge, pots venir sempre que vulguis, moltes gràcies Juan Carlos.
    Apa fins el proper diumenge, a veure si coincidim tots d’una vegada i fen sortides de 20 barcos.
    Josep Mª Masriera LILU 2890.

  2. Moltes gràcies pels vostres comentaris! Em sembla que no sóc cap pota negra, però sí que tinc moltes ganes de venir a navegar amb vosaltres! A veure si m’estreno diumenge. Això de les cròniques, tan ben fetes i tan viscudes, encara ho fa més atractiu!
    Fins aviat, una abraçada!

    Xavier Carrasco
    Capicua (“pata negra”??)

  3. Sols felicitar als regatistes i en especial al amic Joan Sunyer que quan va passar la línea d’arribada va fer uns crits d’alegria que no es poden explicar, espero un dia arribar com ell
    i serà la hostia sonarán els tambors , m’han alegro Joan.
    I del nano Oriol Carrasco felicitar-lo en la seva primera regata amb seniors al Mar i Vent fent una fantàstica regata.
    Confirmo les paraules del Presi en el frec a frec amb Xavier Oliver des de la sortida fins al final de traca i mucador fins i tot jo que estava a la barca amb el Juan Carlos estavam
    neguitossos montan la línea d’arribada per no afavorí a cap d’ells .
    Eh del Churchil s’han parlarà , progresa adecuadamente i valor se le supone. Molt bé Carlus
    Joan Xapellí 2979

  4. Primer de tot, gràcies a tots pels ànims i felicitacions.
    Com bé diu en Lilu, sempre m’estic queixant, però collons, si no em queixés no seria jo, la veritat es que no em vaig quedar a la platja per un pèl, sort que va venir com un petit suspir de vent premonitori.
    La regata, per mi va ser molt maca, amb canvi de posicions constant a la tercera (com les motos). Sento que en Quim volqués, a moments venien ratxes traïdores estant al flotador de sotavent, llàstima.
    El final de regata, genial, estava tot molt clar i molt “penjant d’un fil” alhora, una rolada ho hagués engegat a pastar tot en un tres i no res i va rolar, però ja fora de temps.

    Salut a tots i totes.

Deixa un comentari