Regatistes del Club Mar i Vent a la Setmana Catalan Vela 2011


Cap de setmana 5 i 6,un dia de no vent i l’altra de pluja, ajornen les regates al cap de setmana 12 i 13
Diumenge, 13 finalment no es va sortir a BCN (la veritat és que es veia claríssim- plovia a bots i barrals, però es va mantenir la il.lusió fins a les 13,45)

El dissabte sí vam sortir amb poquet vent i la flota Mar i vent no ho va fer malament:

Carrasco, 2on general, 2on segona (suposo que navega pel Sant Pol, però ja “es uno de los nuestros”)
Vila 5è general, 2on segona
Freddy, 16 (que els del Nata es pensen que “es uno de los suyos”, però , no)
David, 19
(no sé la classificació de segona)
David Sainz comenta:”vaig començar molt malament per el ” Es ginebro” que em va obligar a tirar-me a l’aigua avans de la sortida pero despres amb la mica de vent vaig fer una primra cenyida força bona, pero desprès els canvis de vent, les roladetes, adivinar si era millor per dintre o per fora, la quantitat de boies i el conjunt de gent em van provocar tal envolic que ja no sabia ni el que em feia, resumint que vaig començar devant del Xavi Vila i vaig acabar darrera l’alfredo Balcells. Felicitats per en Carrasco, per al Xavi, per l’alfredo, per la maria i per l’Irene.”

Juniors:
Maria Sainz: 7
Irene Sainz 9
L’Oriol Carasco, amb júnior va fer OCS (com els campions ! )

El que no sabíem és que de fet, no estàvem fent el trofeu de la Setmana catalana de vela, ja que oficialment era l’altra setamana (per tant, potser no hi ha ferros…)
El dissabte vam tenir una regata bastant difícil però entretinguda 5/6 nussos de vent amb “ratxes” de 3 i desinflant-se per moments.
La primera sortida anul.lada després de rolades i caos organitzatiu (tota la flota fora línia al voler sortir per babord a una boia que no era la nostra….)
Va fer que algun primera de renom decidís tornar a terra, Roca, Mulet, Antaviana
La segona sortida força bé per a tots (per barca) . David cenyint bé, Freddy ben col.locat. El que anava pitjor era el Bala Blava cenyint poc en el bordo amurat a estribord i queia, pel que a la primera que va poder va virar cap a mar. Adins, molt més vent (anava passant per popa a tota la flota), alguns tornaven a virar, massa aviat (p.e. Merlot i David), el Bala Blava, apura el lyine, vira i passa la boia sense repicar, per davant de tots (tret del grup de capçalera que ja no compto). El Carrasco va a anar lluitant tota la regata amb l’Anna (ella davant) i finalment no li va treure gaire
Els llargos, lents i el segon pràcticament en popa. Dos bordets, el de dintre, funciona perfecte, el de terra, no. Segona cenyida, lenta, també cap amunt, però algú va fer el triangle més gran (no s’acabava mai)- fins i tot ens confoníem i pensàvem que la boia era una de creuers (a les aigües de Barcelona, falten semàfors i urbanos). En fi, per adalt també s’anava bé . Finalment, acabem en popa, també amb dos bordos, el de mar, el bo, acompanyats amb rolada fa que aconseguim passar al Merlot. El Bala Blava, enganxat a l’altre segona (BWin, que va fer una excel.lent regata) i preparant-se per l’atac final a la tercera cenyida. Quan ja tenia el pal enrera i es preparava per orçar roçant boia, piten arribada (!!) i el Bwin, més aprop de barca, entra davant. Campana y se acabó !
Dia divertit (arribada a casa a les 17h ….. etc, etc)

Xavi Vila

Anuncis

One thought on “Regatistes del Club Mar i Vent a la Setmana Catalan Vela 2011

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s