Crònica regata 22 de juliol 2012


Participants: 18

Direcció vent: 160º a 190º , intensitat: 8-12 nusos. Inici regata: 13:35. final primer classificat: 14:35 h.

Sortida a les 13.35 h. amb recorregut triangle, a la sortida els barcos posicionants esperant la baixada de la bandera per arrancar a tota velocitat, però en aquest moments de tensió els nervis a vegades traeixen al patinaire, fet que el constat els dos casos d’ OCS, tot i que el jurat no ha fet be la seva feina doncs podia identificar els infractors i obligar a sortir-los de nou, a banda de l’incident, la flota ha sortit compacta però al cap duns 500 metres una part de la flota, la que estava més a barlovent ha decidit virar i atacar la primera boia pel rumb paralel a la platja, la resta a seguit mar endins. El corrent de llevant era considerable, fet que afavoria fer rumb mar endins a la primera cenyida, no així a les següents dues cenyides on el rumb idoni era virar mar endins un cop negociada la boia 3. Tot i que el vent en un inici era xaloc ha anat virant cap a sud, aquest fet ha provocat canvis importants a la classificació, doncs a la primera boia passava primer l’Oliver, a continuació la resta de la flota, però no tinc bones referències, em caldrien referències del grup intermig, doncs la flota es va dividir el dos grups. El grup seguidor s’acostava a la primera posició però no van fer cap atac definitiu per trencar la regata, i es van matenir les posicions excepte a la darrera cenida on una rolada important va ser aprofitada per retallar considerablement l’avantatge i patinaires com el Toni Balcells van passar la boia 1 en segona posició, juntament amb un grup de patinaires com el Remy en David i d’altres. A la tercera cenyida és on hi ha hagut un festival de canvis de posicions, doncs a rolada i triar be el rumb a linea d’arrivada ha provocat molts canvis a la classificació definitiva, tenint un final de foto finish entre en Remy i en David Sainz.

Com a fet destacable a part de la regata cal esmentar que la familia Cañas, concretament el Francisco Cañas ja te nou barco, anomenat Cañas, del nou fabricant homologat GD, desitjem que triomfi amb la nova adquisió i resem per no tenir un dia un babor estribord amb aquesta màquina de navegar amb puntera de fibra que es gairebé indestructible.

;

;

Classificació:

;

1.- Xavier Oliver (3000)

2.- Remy Rondeau (2611)

3.- David Sainz (2451)

4.- Toni Balcells (281)

5.- Carles Martínez (296)

6.- Alex Chopo (17)

7.- ? (2848)

8.- Freddy Balcells (25)

9.- Dani Wirth (2820)

10.- ? (8)

11.- Jordi Cirera (1104)

12.- Bernat Coll (2065)

13.- ?(2705)

14.- Joan Astals ( 2777 )

15.- Serguei Sainz (2932)

16.- Jaume Vivó (3036)

;

OCS: Josep Mª Masriera (90)

OCS: Kris Cañas (3008)

;

;

PD: si teniu més informació de la regata envieu-la o feu els comentaris pertinents per millorar la informació de la crònica. Moltes gràcies.

Crònica : Xavier Oliver

One thought on “Crònica regata 22 de juliol 2012

  1. Afegir que el 2932 es Sergi Sainz,, que tot just acaba d’arrivar al club, i espera que algún dia pugui lluitar amb els primers. De moment es la segona regata que acaba i per primer cop a sentit la pitada al primer, bona senyal, ja estava en l’última ceñida quan el primer arrivaba, poc a poc hem vaig acostant.
    Jo tenia la meva lluita amb en Jaume Vivó que al segon través m’ha passat, però al final en alguna virada a trigat una mica mes i m’ha donat l’opció de passar davant.
    CADA COP US TINC MES APROP. AL LORO!!!!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s