Kris Cañas guanya la regata del 26/7/2012 Club Mar i Vent Canet


Participants: 16

Hora inici: 13.:23 – Hora final primer classificat: 14:11

Dia mandrós (les nits d’estiu comencen a fer-se curtes de són…). Migjorn 7/8 nussos, macot que potser pujaria, i tant que va pujar.

Sortida  majoritaria per la barca, Skalivat i David més a sotavent, Vila, Lilu i Valiente (que seria un dels protagonistes) més a barlovent  Skalivat s’escapa obrint camí, el David cenyeix fort i el Vila vol perseguir al Oliver, però el David no el deixa obrir-se. Uns quants intrèpids ja havien fet bordo per abaix. El Vila, veient que no pot obrir-se vira cap abaix. Els altres continuen per adalt fins al “lay line”. El Vila passa per la propa del Lilu (ben lluny) i para per deixar passar al Valiente (no calia, però un es fa gran i cada dia és més prudent…), però té la sensació de que no passen i continua una bona estona més. Vira i veu que TOTS ja estan passant la boia de sobres (el Lilu també, que anava molt a sotavent). Els d’adalt viren ràpid i passen boia. Cagun tot !. Aprox per aquest ordre: Skalivat, Valiente, David, Freeddy, Lilu, Bernat C., Cirera, Vila, i muchos más (corregiu-me si us plau) Llargu trepidant, el Vila començ a passar a tot el que pot, Coll, Sainz, Lilu, Freddy, i es posa a la popa del Valiente encara que una mica lluny. Acaba el través i l’Oliver comet un error, que malgrat ho és, no li costa cap lloc: Fa el bordo per adalt !!. L’error no és fer-lo per adalt, sinó no seguir a la resta de la flota, que el fem TOTS per abaix (encara que sigui per adalt, pot passar qualsevol cosa i cal anar amb la “colla”). El Vila s’equivoca i per contrarrestar la primera cenyida, vira molt curt, per intentar menjar-se al Valiente, però tant, que ha de cenyir a rabiar per afeitar la boia i el Lilu el passa a l’arribar a la boia (ja se sap que si passes a algú pot ser que no sigui per sempre, i venien el Lilu i el Freddy a tota castanya). Skalivat, Valiente (defensant bé la posició), Lilu, Vila, Freddy Empopada, tranquila i tercera cenyida, tots per abaix, de moment. El Vila nota que això por rolar (però no sabia cap a on) i vira cap amunt a la meitat. Clarament va rolant cap a mar (fet que afavoreix als que estessin amunt- pocs-). Skalivat havia virat molt curt, abans que el Vila, se’n beneficia de la rolada, Valiente va llarg, Vila avança Lilu a l’anar per adalt, pèrò a l’arribar a la línia “algú mou la barca” i ha de repicar i al fer-ho passa el Freddy com una bala (blanca) amb un foto finish que no està clar….la linia estava posada plana pel que podria ser un empate (??). Després entra Lilu que al pujar perd barlovent per la roladeta.

Regata amb sorpresa final, desqualificació de Skalivat per protesta de Kris Cañas, al tocar el 3000 la boia de la darrera cenyida.

Salut  Bala Blava

PD: acabada la regata i per fer una mica de braços, un banyet amb el Sergi Sainz que va disfrutar d’una esplèndida xocolatera amb vela embossada plena d’aigu

CLASSIFICACIÓ:

1.- KRIS CAÑAS (3.008)

2.- FREDDY BALCELLS (25)

3.- XAVIER VILA (20)

4.- LILU (90)

5.- DAVID SAINZ (2451)

6.- JORDI CIRERA (1104)

7.- DANI WIRTH (2820)

8.- BERNAT COLL (2065)

9.- 2576

10.- JAUME VIVO (3035)

11.- 8

12.- 2735

13.- 2804

14.- FRANCISCO CAÑAS  Amb el nou patí GD !!!! atenció a la nova adquisició de la flota Cañas: maquina demoledora!!!

15.- JOAN ASTALS (2777)

16.- XAVIER OLIVER (3000) DESQUALIFICAT

Anuncis

3 thoughts on “Kris Cañas guanya la regata del 26/7/2012 Club Mar i Vent Canet

 1. Bonica regata!, sortida molt neta, i un garbinet que pensàvem que aniria a menys però que va aguantar força bé!
  No més afeixí un comentari: El David Sainz que el dia anterior va fer un excel•lent paper a Sant Pol es mereix un resultat millor ! Ànims David! (je,je)
  Felicitar en el Quico Cañas per tres motius:
  a) El resultat del seu fill
  b) La nova adquisició GD
  c) Però sobre tot per que finalment a aconseguit vendre el Barboletto!!!

  Bona setmana i a preparar-se per lo COPA!!!

  Freddy

 2. Aquesta setmana ha costat trobar la crònic pel blog, sembla que al direccionar el post hi havia algun problema
  Vaya amb lo nen Cañas, quina vista !

 3. Malgrat la polèmica dels 10 €, cal recordar que dissabte, verem tenir a Sant Pol el Trofeu Festa Major, amb una nudrida participació de patinaires de Sant Pol i Canet. Es cert que la crònica correspon a la web del Nautic de Sant Pol, pero aprofito per comentar uns detalls.
  La presència de l’Anna Pujol i el Xavi Carrasco, ja ensumava com quedarien les primeres places del podi.. i efectivament la superioritat de l’Anna, amb ventolina va ser casi insultant… La lluita final per la segona posició va ser força ajustada entre el Xavi C, el Rafa Farres i la Ariadna. Poc més enrrera Menchu i David Sainz lluitaven per la 5ª posició, que finalment va aconseguir el patinaire del Club de Mar de Sitges, just a la línia d’arribada.
  Al posterior pica-pica (jo diria que va ser un dinar molt complet) i entrega de premis, no van assistir alguns participants, llàstima, perque va estar força bé.

  Ens veiem a la Copa d’Espanya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s