Crònica regata Club Mar i Vent Canet 26 d’agost 2012


Participants:17 sèniors, 3 júniors

Dia amb bon vent i excel·lent temperatura que va fer gaudir d’una regata curta però intensa, on els 17 participants sènior i els 3 juniors van fer el triangle, en versió reduida, ja que  donades les condicions de vent es podia haver amplait el tamany del recorregut,  però donem les gràcies als voluntaris per montar les boies.

La sortida, no exempta de polèmica, doncs pel que sembla va haver-hi més d’un fora linia, com el d’en Xavier Carrasco que va complir la penalització i tot i tornar a sortir va quedar en quart lloc. A destacar que les cunyes a la sortida continuent estan a l’ordre del dia, fet que caldrà posar fi doncs no és reglamentari, i algunes altres irregularitats, com no respectar el sotavent a la sortida. Fets els comentaris passem a relatar la regata, la veritat és que el cronista es va perdre gran part del recorregut, doncs va optar per anar mar endins, quant el gruix de la flota viraba per enfilar la boia pel rumb de platja, i la flota es va dispersar, en dos grups que posteriorment es va reagrupar, enfilant la  primera boia  l’Oliver seguit del David Sainz i la resta de la flota, Kris Cañas, Vila, Xixu…

Llarg ràpid i valent, es van movent les posicions i a la boia de sotavent arribem: Oliver, David Sainz, Vila, Valiente, ….

Enfilem la segona cenyida amb diferents opinions, el David, decideix anar per abaix, el Vila, sabent que la primera no va ser per abaix, tira cap amunt amb l’Oliver, que un cop més, passant de la flota tria el bordo que considera el millor, el segueixin  o no.

Arribem a la boia i l’amic Skalivat toca la boia, l’enforquilla amb ganes, com si li hagués fet alguna cosa. El vent havia rolat una mica cap amunt, pel que potser això i la corrent inversa el va fer acostar-se massa. Passem boia, Oliver, Vila, Sainz i l’Oliver fa la volta a l’empopada (ben pensat , perquè si ho hagués fet a la boia s’hagués liat la de sant Quintin). Fa la volta molt de pressa (no tinc clar si va fer 360 ó li va faltar la última trabutjada, però tan se val, el tema és que ho va fer molt ràpid i el Bala Blava encara no anava davant. Entrem a la boia, i ara sí el Blau afeita al màxim la boia i es posa al davant, però molt pendent del blanc que sempre té una sorpresa preparada per l’últim moment. Vent maco i pujant, bordo per dalt (potser ara el bo era per abaix, però és igual, havíem d’anar junts) i l’Oliver…  que resulta que no vira…. anem a Mallorca? pel darrera vira en curt el David, pel que el Vila veient que anem sobrats vira i obrint-se va cap a la línia d’arribada, entrant sense problemes amurat a babord, Oliver després, i gairebé junts, volia entrar el David, però fa curt i ha de repicar, perdent dos llocs. entren a tota velocitat, Carrasco, Roger Soler,  i la resta de la flota.

El Xixu sembla que va trencar el carro d’escota i es va retirar però anava molt fi, malgrat va confiar en els locals i va fer el primer bordo prop de la platja.

 

Salutacions

 

Crònica by X. Oliver & Vila

Classificació:

1.- Xavier Vila

2.- Xavier Oliver

3.-  Xavier Carrasco

4.- Roger Soler

5.- David Sainz

6.- Kris Cañas

7.- Jordi Mateu

8.- Josep Mª Masriera

9.- Dani Wirth

10.- Jaume Vivó

11.- Sergi Sainz

12.- Robert Soler

13.- Joan Astals

14.- Bernat Coll

15.- Francisco Cañas

DNF: Xixu Vazquez

DNF: Martí Fradera

Juniors:

1.- Irene Sainz

2.- Maria Sainz

3.- Nadina Fradera (DNF)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s