CLUB MAR I VENT CANET PREMIAT PER L’ADIPAV COM A MILLOR CLUB DE


adipav_logo[1]

En el sopar de la festa de l’ADIPAV es dona i es fa pública una distinció a entitats o persones que a criteri de la Junta Directiva reuneixen suficients mèrits en la seva actuació tenint com a referent el Patí a Vela.

L’entitat que ha resultat escollida com a millor club de l’any 2012 és el “Mar i Vent” de Canet de Mar.

Cal saber la seva curiosa història.  Entre els anys 1960 i 1970 va començar l’activitat de navegació a vela en el Club de Vela Canet.  Com altres entitats en el decurs del temps va evolucionar a altres actuacions no relacionades amb la vela.  Un grup inquiet i amb visió d’un altre futur van deixar el Club Vela Canet i varen fundar en el any 1994 el club de vela “Mar i Vent”.  Situat a la platja davant l’estació i amb permís per navegar a l’estiu i deixar la platja lliure d’instal·lacions al hivern.

Les condicions d’aquest nou Club venien donades per l’esperit de navegar renunciant a qualsevol comoditat.  Tots els socis devien tenir una embarcació de vela i que naveguessin.  Al escollir el tipus més adient per la platja varen acordar que seria el “Pati a Vela”.

Desprès de lluites amb les administracions i fent tràmits per obtenir un altre indret en règim de concessió, varen aconseguir un espai ideal en la platja davant el final del poble de Canet i que dona lloc al principi del passeig marítim per a vianants.  En el any 2005 van instal·lar uns mòduls pràctics i funcionals per vestuaris, magatzem de materials i uns enginyosos prestatges pels patins.  No hi ha restaurant, ni bar.  Els socis en bona harmonia ho solucionen tot.  L’activitat esportiva va créixer de forma espontània, natural i amb entusiasme.  Cada setmana es celebren regates al triangle amb bona participació i sempre de Patins a Vela.

Darrerament en aquesta nova ubicació s’han celebrat regates del circuit ADIPAV, un campionat de Catalunya júnior i una Copa d’Espanya de les millors que es recorden.

Els protagonistes d’aquesta meravella de Club son els socis i no els puc esmentar a tots.  Si que és important saber que és el club amb més targetes d’ADIPAV de Catalunya i per tant del mon.  Hi ha una flota de mes de seixanta patins a vela amb tots els medis necessaris per facilitar la navegació.

Felicitem molt especialment al president del Club que ho ha estat durant 15 anys i li entreguem la placa commemorativa.

Felicitats als  socis del “Mar i Vent” i que per molts anys puguin gaudir del Club i del “Patí a Vela”.

El Masnou, 9 de novembre de 2012

Joan Comajuncosa

Anuncis

5 thoughts on “CLUB MAR I VENT CANET PREMIAT PER L’ADIPAV COM A MILLOR CLUB DE

 1. Visca la República Independent del Mar i Vent, la seva gent, les seves juntes i el seu ex-president !!! Rodoli !

 2. Hola Capicua, desde que estas per els mars de Betulo estas molt callat !!
  Ja se dels avenços i conquestes del teu dexeple, ves en compte, perquè com be sabs el “pequeño saltamontes” va arrivar a brillar més que el propi mestre.

  una abraçada i fins aviat.

  Josep Mª.

 3. Potser estic callat però no em perdo mai les cròniques de les regates, que consti. I per tant no he trencat el lligam amb el Mar i Vent. Impossible.
  El petit saltamontes va progressant, és veritat, i va creixent. Jo també vaig creixent… en el perímetre de la panxa, però de moment encara no m’ha guanyat. Ja ho farà, sens dubte, i quan passi ho celebrarem.
  I tu com ho tens allò de l’indi i la fletxa?
  Una abraçada.

 4. Encara vaig amb la fletxa vermella. L’indi però es va fent vell com no espabili..

  apa Salut i fins aviat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s