Crònica regata al Club Mar i Vent – lliga juniors 2012-2013


El passat diumenge 11 de març, es va disputar al Club Mar i Vent de Canet de Mar el encontre que enfrontava a aquest club i el de Sant Pol amb el C.N.Badalona. Durant la jornada, on es va poder disfrutar de molt bon temps i de un vent força 2-3, es va imposar el club Badalona amb un resultat final de 4-0 que no reflectia la ajustada regata que es va viure a l’aigua. El nivell de tots els regatistes va ser molt parell i ningú va destacar excessivament. Agrair la molt bona organització del club local i felicitar tots els regatistes pel gran nivell oferit. Sapigueu també que aquest encontre deixa la lliga de patí més ajustada que mai!!

Biel Rosiñol

20130314-153542.jpg

20130314-153659.jpg

20130314-153711.jpg

Anuncis

3 thoughts on “Crònica regata al Club Mar i Vent – lliga juniors 2012-2013

  1. Desde tierra disfrutamos una regata muy bonita, con roladas importantes, salidas apretadas (la 2º) y otras no tanto, con volcadas y desvolcadas, buen trabajo del Biel ayudando a los más inexpertos. Gran alternancia en el primer puesto, en definitiva muy divertido
    enhorabuena a todos los participantes que han sido muy valientes!

  2. Va ser una regata molt dura per els Seniors imaginem-nos per els Juniors, felicitats a tots, despreès de la regata es ve fer uns pollastres a l’ast amb els de Badalona cosa que caracteritza molt a la clase de pati, per sobre de tot te haber-hi bont rotllo. Entre els diferents clobs ja es parla de la lliga del pollo. Per cert la lliga esta sent un exit, els nois estan molt implicats i amb moltes ganes de participar, crec que per el proper any estari be prendren-ho mes seriosament i intentar fer un equip del marivent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s