Marc Tió guanya el IV Trofeu Mar i Vent//GENERALI ASSEGURANCES


45 inscrits sèniors i 6 júniors han participat al IV Trofeu Mar i Vent GENERALI ASSEGURANCES del passat cap de setmana.

Les condicions de vent dissabte van convertir la regata en un mal son, amb una primera anul.lació de la prova que va fer tornar a sortir a tota la flota, la segona sortida amb vent superior a 8-10 nusos semblaba que donaria garanties a una bona regata, però el caprici del vent amb una encalmada total al final de la prova i molta corrent de llevant, unit a la poca diligència a la direcció del comité de regata va fer que s’anules la segona prova, desprès d’estar a l’aigua 4 hores.

El diumenge les condicions de vent no eren bones, rumb 70 graus i 3-4 nusos de vent amb molta corrent de llevant. Es donà la sortida, la flota afectada per la corrent queda sota la boia, virada massiva de patins que enfilen mar endins per barbord, excepte un grup entre els que estava en Marc Tió i en Ramon Puigoriol , que decideix seguir pel rumb de platja fins esperar a una rolada i canviar el bordo. Aquesta decissió i el bon olfacte a les bornejades va fer que el grup del capdavant s’estires molt, en el primer pas de boia en Marc Tió seguit de Raimon Puigoriol i X. Carrasco encapçelaven la regata.
El vent no pujava d’intensitat, fet que va provocar importants abandonaments com el de Ferran Gubern i Albert Batllerià entre d’altres.

El següents rumbs es va sumar al grup dels cinc primers en Xavier Oliver i l’Anna Pujol i en Alfonso Clavero, tot lluitant per atrapar al grup dels dos primers que havien aconseguit un rèdit suficient com per mantenir-se tranquils al capdevant.

El recorregut es va escurçar i arrivada es va col.locar a 0,5 milles de la boia que indicava la darrera cenyida. En aquest punt l’Anna Pujol decideix anar per rumb de platja i la resta trien rumb mar endins, posteriorment cada patinaire va triar fer els bordos que va creure adients per guanyar, però qui es va endur el trofeu va ser el Marc Tió, seguit d’en Ramon Puigoriol, en Xavier Carrasco que va defensar molt be la tercera plaça. El següents en entrar i en una arrivada molt ajustada va ser en Xavier Oliver i l’Anna Pujol. El tall de temps va deixar fora molts participants que van lluitar fins el final amb les condicions de corrent i poc vent.

A l’entrega de premis desprès del dinar es va fer un petit parlament per part d’en Jaume Vivo qui va recordar i dedicar l’èxit del IV Trofeu Mar i Vent al nostre president Alfred Balcells, que no ha pogut assistir per motius de salut, amb agraïments als patrocinadors ASSEGURANCES GENERALI, IOS FINANCE , Grup Vivo, Tuvatowel.

També van assistir membres de l’ajuntament de Canet a qui es va agraïr la seva col.laboració cedint taules , cadires i la subvenció anual.

Moltes gràcies a tots els col.laboradors i competidors.

Classificació:

Medaller
Primera categoria
1.- Ramon Puigoriol
2.- Xavier Carrasco
3.- Xavier Oliver

Segona categoria
1.- Marc Tió
2.- Rafel Farres
3.- Alfonso Clavero

Veterans
Anna Pujol

seniors

juniors

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s