Crònica regata social 8/9/2013


Crònica de la regata del primer diumenge de setembre del 2013, a tres dia d’una altre diada històrica.

Poca gent, una dotzena, les fortes pluges del dia anterior i l’amenaça de noves pertorbacions va encongí a mes d’un, a part de compromisos adquirits per part de la flota.

Llevant fresquet, boies llargues i badada general a la sortida, doncs al darrer toc de botzina alguns encara estaven a 50 metres de la línia. Jo surto alhora i enganxat a la barca per als pocs metres canviar el bordo i marxar cap en fora, la virada em costa i l’haig de repetir, l’avantatge inicial fruit de la badada en el cronòmetre, desapareix.

La resta opta també per canviar de bordada, excepte en Kris, que continua per baix. Viro massa curt i ja intueixo que no passaré, al arribar a les proximitats de la boia tallo la proa del Kris i comença el marcatge, ens precipitem i virem per atacar la boia, ell no passa i te que repicar, jo en una cenyida quasi parat, proa al vent, aconsegueixo passar però el gruix de la flota ja està a sobre. Darrera meu passa el Sunyer , el Vivó i crec que el Kris després del repicar i molt enganxat el Roger Soler amb la resta.

El llarg el fem en junts amb el Joan Sunyer, molt juntets , seguits d’aprop per el Vivó el Cañas i el Roger. Comença la segona cenyida amb uns metres d’avantatge d’en Lilu, que mica en mica van creixent i així com el barlovent que els hi va agafant. En lilu intueix una rolada amunt, quan el vent es reforça i vira, els altres recordant la primera cenyida continuen pujant amunt i més amunt i es passen tres pobles. La regata s’ha acabat per ells i comença una escapada en solitari del primer, que va passant boia darrera boia tot solet fins a l’arribada.
En aquests dos últims trams i ha hagut canvis de posicions, en Roger entra segon i en Vivó tercer quedant relegat a la quarta posició en Joan Sunyer. En Kris, que continua provant la cenyida pel bordo de terra, finalment entrarà cinquè. De la resta no en se res, prefereixo que ens ho expliquin ells per no errar-la.

Així doncs, la classificació a l’espera de les posicions que falten:

1- Josep Mª Masriera
2- Roger Soler
3- Jaume Vivó
4- Joan Sunyer
5- Kris Cañas

Anuncis

2 thoughts on “Crònica regata social 8/9/2013

  1. HAY ALGUIEN ?
    Y ALGUIEN MAS ?
    podeu penjar la crònica complementaria ho vista desde uns altres ull i de pas la resta de la clasificació !!!!

  2. Veig que t’ho manegues tot sol aixó de la regata i cronica. que sapigues que l’he lleguit atentament i em quedo amb la intuició de la rolada, aixó ja comença a ser de primera. Felicitats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s