CRÒNICA DIA 29 DE SETEMBRE. “3 valents i un elenco”


camp europa intercat 2012 249

Vent de 15 a 20 nussos bufant des de les 8 del matí. Garbí estable, forta onada, sol radiant. Dia perfecte, una mica fortet

Poca assistència de patrons donat la travessa en creuer a Cala Canyelles i alguna altra sortida boletaire. Tot esperant a ser 5 per que el Marc montés al triangle. Jaume Vivó navegant a l’aigua, Xavier Miracle s’anima, el Valiente, no fa honor al seu nom i es queda a terra mirant el percal (com a mínim podia haver fet de comentarista on line pel wapp)

Tots a l’aigua, 22 nussos i pujant. Finalment, només 3 patrons a la sortida i un elenco de mari….. prudents

La barca garreja pel fortíssim corrent, pel que fa molt difícil sortir a estribord, malgrat tot, intentem fer-ho. El David vira el primer abans de la sortida i enfila el bordo de terra, després el Bernat i el Vila, que aconsegueix creuar la línia de sortida, però vira per no fer el préssec anant sol per adalt. Cenyida forta i renyida dels tres.
Passem boia Vila, Bernat, Sainz.
Llarg trepidant !!! velocitats impressionants, però vet aquí que no trobàvem la boia. Resulta que també s’havia mogut i era molt cap a terra. Finalment, la veiem i baixem a tota pastilla. El blau, se li en va el Bala i toca la boia… (no l’ha vist ningú- excepte el Marc), però en un acte de constricció al cap de pocs minuts fa un 360º, que deu n’hi do el que va costar. El Bernat i el David s’acosten molt, comencem segona cenyida tots molt junts, per abaix. Vila arriba a boies grogues i vira, el Bernat també però es troba amb el David i es produeix un impass de cortesia “passa tu, no tu, no tu”… i perden un temps preciós amb el fort corrent. El Vila aconsegueix passar la boia sense repicar, mentre que el Bernat al repicar li passa el David i a l’arribar a la boia, volca (cosa que sempre li agrada) però el desvolca amb una mà a lo “Obèlix”
El Vila arriba a la boia d’abaix amb certa avantage, pel que fa un bordet per adalt per guanyar barlovent i al passar el David a boia, torna a virar i el marca de lluny. El David vira curt (por si los roles), però el Vila també i el Marc s’afanya a muntar l’arribada (donat que la zódicac no tenia prou potència per anar contra corrent)
Arribada plàcida amb 20 nussos, entre borreguets i ben costipats

CLASSIFICACIÓ:

1.- Xavi Vila
2.- David Sainz
3.- Bernat Coll
—-
DNC/F
Xavier Miracle
Jaime Vivó
Canyetes (abans Valiente)
Paco Cañas

Anuncis

3 thoughts on “CRÒNICA DIA 29 DE SETEMBRE. “3 valents i un elenco”

  1. El mari… prudent que escriu va estar una horeta ben bona navegant sol a l’espera de competidors ja que sembla que el dia no portaríem navegants. Puc dir que les sensacions eren fantàstiques però esgotadores. No en veia una hora més al mar. A veure si el pròxim dia de vent som més

  2. També es mala llet un dia de vent anar a collir bolets !!! Quina enveja, a veure si aquest cap de setmana tornem a ser molts, i el vent encara que no bufi tant ens acompanya generosament, doncs l’octubre sempre ha estat un mes ventós.
    Ens veiem a l’aigua

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s