Carta del president als socis del Club Mar i Vent Canet sobre el Referendum ampliació del Club Mar i Vent Canet


Canet de Mar a 7 d’abril de 2014.

 

Benvolguts Socis,

 

La Junta Directiva hem convocat un referèndum per decidir si volem tirar endavant el projecte d’ampliació de les instal·lacions del Club.

 

Crec sincerament que és un tema molt important a l’historia del Club i per tant us demano a tots que voteu, per correu electrònic, presencialment, o delegant el vostre vot.

 

De fet, l’ampliació ja havia estat aprovada durant el mandat de la Junta anterior, però creiem que hi ha d’haver una amplia majoria que recolzi el projecte o no ens veiem legitimats per començar-lo.

 

Per aquest motiu hem plantejat aquesta consulta, perquè tothom es pugui expressar lliurament d’acord amb la seva opinió.

 

Durant aquests dies alguns de vosaltres m’heu comunicat alguns dubtes i mitjançant aquesta carta oberta als socis vull aclarir alguns conceptes que potser o no s’han explicat prou bé o no han quedat prou clars:

 

a)    Increment de Socis: Aquest projecte d’ampliació no es fa per incrementar el número de socis. Sempre hem sentit parlar d’un número màgic de 70, en aquests moments som 67 i considerem que hem de procurar per la comoditat i confort de tots. Les actuals instal·lacions són clarament deficitàries, tant per espai de vestidors com número de dutxes, espai d’assecador de neoprens i botes, espai social, etc. El nostre compromís és no sobrepassar el número de 70, i en el pressupost econòmic que hem adjuntat es reflecteix aquesta xifra amb tota claredat.

 

b)   Increment de quotes o derrames: Segons els nostres Estatuts l’increment de quotes és potestat de la Assemblea a excepció del increment per inflació . A efectes de pressupost dels pròxims 4 anys, no es preveu cap increment de quotes ni derrames com a conseqüència de les obres d’ampliació i millora de les instal·lacions.

 

c)    Finançament: Avui en dia, aquesta és la part mes difícil d’aconseguir. Els Bancs encara estan molt tancats a donar crèdit i no obstant això, la Junta i un grup de socis estem disposats a avançar els diners. Tothom que vulgui col·laborar i involucrar-se en el projecte, hi podrà col·laborar aportant la quantitat que pugui, encara que sigui inferior als 1000 € que es proposen en el document que us vam fer arribar fa uns dies.

 

d)   Projecte: El projecte consta de dos fases diferenciades, la primera és la preparació del terreny i la col·locació del mòdul UnoPiu, idèntic als altres existents. La segona fase és redistribució interior de la part nova i de la resta d’instal·lacions. En aquesta segona fase poden haver-hi petites variacions respecte al projecte presentat i que dependran bàsicament, dels replantejos sobre el terreny. Com heu vist, el cost pot variar molt si els socis aportem “el nostre granet de sorra” com hem fet sempre i estic convençut de que se seguirà fent si el projecte va endavant. Aquest és l’estil de la gent del Mar i Vent que no es pot perdre sota cap concepte, ja que és un dels principals valors d’aquest Club lluitador que s’engrandeix i que creix amb les dificultats.

 

No em vull estendre més. Crec que he citat els temes principals que, amb bona lògica, poden preocupar més als socis. En qualsevol cas, la Junta està a la vostra disposició i el meu telèfon és el 618 816 100. Em podeu trucar i intentaré respondre i debatre les qüestions que plantegeu.

 

Finalment, dir-vos que la Junta està absolutament convençuda de la necessitat de l’ampliació, però el més important és que voteu i expresseu democràticament la vostra opinió.

 

Cordialment,

 

 

Alfred Balcells

President

 

Anuncis

One thought on “Carta del president als socis del Club Mar i Vent Canet sobre el Referendum ampliació del Club Mar i Vent Canet

  1. Querido Alfredo, Como sabes sigo en USA, pero leo con interés yodo lo relacionado con nuestro Club. Contestando a tu carta, estoy a favor de la ampliación en los términos que se ha planteado, fundamentalmente, sin que se contemple una ampliación del numero de socios. Como no podré asistir a la votación, delego mi voto en tu persona, para que mi voto sea afirmativo. Un fuerte abrazo Javier Visiers

    Enviado desde mi iPad

    > El Apr 8, 2014, a las 7:12 AM, Club Mar i Vent Canet escribió: > > >

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s