Presentació del Pla Estratègic del Patí de Vela


Us adjuntem la informació que pot ser del vostre interès:

La Federació Catalana de Vela i l’ADIPAV, han organitzat pel proper dijous dia 12 de juny a les 19.30h i a les instal·lacions del Centre Internacional de Vela Catalunya, (Moll de la Vela, s/n – Parc del Fòrum de Barcelona) una reunió per parlar i presentar el Pla Estratègic del Patí de Vela.

Ens agradaria molt comptar amb la vostra presència, pel que mitjançant aquest correu, us convidem a ser-hi presents i que pogueu gaudir de l’anàlisi que s’ha preparat amb les dades més curioses i rellevants d’aquesta classe i pogueu compartir aquest dia amb tots els clubs que teniu flota i organitzeu competicions de Patí de Vela, i amb els esportites que naveguen en aquesta disciplina.

Adjuntem amb aquest correu l’anunci d’aquesta reunió i al mateix temps, us agrairem confirmeu o excuseu la vostra assistència a e.robirosa@vela.cat o bé al telèfon de la Federació: 93-2243900.

Esperant poder-vos saludar personalment el proper dijous dia 12, rebeu una cordial salutació,

Atentament,

Ester Robirosa
Federació Catalana de Vela

Patinaire! T’esperem el pròxim 12 de juny a les 19.30h al Barcelona International Sailing Center per a la presentació del Pla Estratègic del Patí de Vela
El pròxim 12 de juny a les 19.30h al Centre Internacional de Vela, situat al Parc del Fòrum de Barcelona, ens agradaria comptar amb la vostra presència en l’acte que organitza la Federació Catalana de Vela i l’ADIPAV, els quals han fet un pas més per la classe Patí de Vela i han elaborat un Pla Estratègic sobre aquesta classe en el qual ens descobreix i fa una anàlisi de les dades més curioses i rellevants d’aquesta disciplina.

Quants patins hi ha a Catalunya? I fora? Quanta gent practica aquesta disciplina? Quants federats patinaires hi ha? A quins clubs es pot practicar? I on es pot aprendre? Quantes regates a l’any són de Patí? Totes aquestes preguntes tenen resposta, i us sorprendran!

Amb l’elaboració d’aquest Pla Estratègic del Patí de Vela es busca convertir aquesta embarcació a Catalunya en una disciplina gaudida per més gent, de pràctica més freqüent i durant tota la vida a clubs i espais motivats i preparats per engrescar i mantenir a la població en el gaudiment de la vela.

El document defineix les línies estratègiques de la classe patí, fixa els objectius d’aquesta classe en els pròxims anys i marca la política d’acció de la Federació Catalana de Vela i Adipav.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s