Josep Mª Masriera guanya la regata del 6 de juliol


Crònica de la regata del diumenge 6 de juliol del 2014.

A les 12 hi havia estiraments per part d’una monitora diplomada que no es van fer, uns per la ressaca del Canet Rock i d’altres perquè arriben a menys 5. Toc d’atenció a la una tocada, ventet de garbí, estable i que va anar pujant gradualment. Sortida, en Jordi Cirera apartat de la barca i amb velocitat, David i Lilu separats de la barca fan junts la cenyida i per darrera Farres Cañas JR. Vila, Xapellí, Freddy i la resta. En Cirera puja fins dalt de tot, en David vira a sotavent d’en Lilu i aquest darrera d’ell, amunt, la resta opten per una virada intermitja. Cirera munta primer, darrera en Lilu, i una mica mes separats en David Sainz, en Rafel Farres i en Xavi Vila que encapçala la resta de perseguidors. El llarg es ràpid i en Josep Mª Masriera ja s’acosta al Cirera, que no para de mirar enredera, i en el traves, ràpid també, en Josep Mª atrapa al Jordi i el passa, virant la boia primer, seguit del Cirera en David i en Rafel.

En Josep Mª tira cap amunt, mentre en Jordi segueix per baix i els perseguidors també, però a mig recorregut enfilen cap amunt per buscar un bordo inter mig. La boia la passa primer en Lilu, que aquí augmenta l’avantatge en uns quants metres, i el Cirera perd la segona plaça en benefici d’en David, En Rafel manté la constància i el Vila es perd amb la seva pujada a Mallorca, cedint plaça al Joan Xapellí, que va molt fi, per darrera es barallen en Freddy amb en Sergi Sainz i el Kris, mes enredera el pare Cañas i en Robert.

A l’Empopada comencen els marcatges, en Lilu per davant, es passa l’última boia i es repeteix la pel·lícula, Lilu fins dalt, Cirera que aquest cop tira tot per baix, per mirar de sorprendre i David, Farres, Xapellí i Vila pel mig. Al final no hi ha sorpreses. En Lilu, molt content, cantant durant tota la regata, passa primer, seguit del David i el Cirera en quarta posició entra en Rafel i en Joan Xapellí cinquè seguit del Vila. De la resta (he perdut la llista) no en se del cert la posició, ja ho explicareu vosaltres que jo no ho recordo, ja estem a dijous i la memòria falla.

La setmana que be retorna en Jordi Mateu i esperem que els primeres de sant Pol (Carrasco Family). A veure si tornen les coses al seu lloc, o no.       

Anuncis

One thought on “Josep Mª Masriera guanya la regata del 6 de juliol

  1. En aquesta regata vaig cometre un error de manual, just al final de l’última cenyida. Jo pujava desde terra amurat a estribord. El Lilu i el David havien fet el bordo per dins i anaven amurats a babord i enfilant la línia d’arribada. El Lilu clarament entrava primer. Estava en joc la segona posició i el David i jo en rumb de col.lisió. Jo vaig creuar per la seva proa, fent valer la meva prioritat (craso error!!!) en comptes de virar abans i navegar al seu sotavent…. una altra lliçó apresa….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s