Jordi Mateu guanya el 2on Trofeu Masriera – 12/10/2014


2014-10-12 15.27.31

Magnífic diumenge 12 d’octubre 2014 prop de les 13h 00 es donà la senyal d’atenció.

16 participants disposats a lluitar per la victòria amb un vent de 6 nusos direcció 210º , augmentant durant la regata a 10 nusos, corrent de llevant i mar creuat amb onatge de mig metre d’alçada.

Sortida apretada amb un fora línea de Rafa Farres , enganxat a barca en Lilu i seguit de  Xavi Oliver,  surten a molta velocitat. El pas de boya de sobrevent, entre Lilu, Xavi i l’Ari. Seguits per Jordi Mateu  i David Sainz, poc desprès Txus vira davant de la Mercè i per poc es lia a la boia.

El llargs son molt ràpids, al capdavant en Lilu pren avantatge, Oliver per  dues posicions en favor de l’Ariadna i el Jordi Mateu , darrera la Mercé passa al Fredy però el Fredy recupera distància tot i navegar amb el Nano i un llençol com a vela.

En Jordi Mateu es posa primer i no deixa el lideratge fins a l’arrivada,   Oliver enfila la boia per la popa en segona posició seguit de l’Ariadna i molt a prop en Lilum, però del segon al quart lloc hi ha una lluita aferrissada, en Lilu fa un repasset a l’Oliver i l’Aridana a la popa.  En Lilu enfila la darrera cenyida en segona posició seguit de l’Oliver doncs el Cosmos ha fet una mala gestió del pas de boi i perd una posició, sent skalivada literalment…

Lilu a la segona cenyida, tot i anar segon destacat, perd dues posicions  al virar a tres quarts de quinze i pujar amurat a estribord de la resta. En  Jordi Mateu entra primer, Xavi Oliver  vira molt aviat i enfila directe a la linea d’arrivada aconseguin la  segona posició i no la deixa fins l’arribada. Seguit de l’Ari que entra tercera i en Lilu quart.
David Sainz i Toni Carmona varen lluitar per la posició fins al final. En Kris Cañas va anar escurçant distàncies i va entrar darrera David. A continuació va entrar en Rafa després d’una espectacular remuntada.
En Dani va començar molt bé però a la meitat va anar perdent posicions. Va entrar nové  després d’en Fierro , a continuació  Carles “Churchil”, la Mercè, Joan A., en Fredy en Cañas i en Txus.
en Cañas cada regata va guanyant terreny (compte amb ell!)

Un aperitiu desprès de la regata, entrega del trofeu i tots cap a casa contents fins el proper diumenge.

Classificació:

1.- Jordi Mateu (88)

2.- Xavier Oliver (68  Skalivat )

3.- Ariadna Farrés ( 2.989 Cosmos)

4.- Josep Maria Masriera ( 3.056 Lilu )

5.- Toni Carmona ( 3.000 )

6.- David Sainz (969)

7.- Chris Cañas ( 3.008)

8.- Rafel Farrés ( 2.892 )

9.- Dani Wirth (2.820)

10.- Joan Xapellí ( 2.974 )

11.- Carles Albertí ( 2.685 )

12.- Mercè Donadeu ( 2.716 )

13.- Joan Astals (2.777)

14.- Freddy Bacells ( 2.649 )

15.- Kiko Cañas ( 3.069)

16.- Txus Navarro (2.422 )

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s