Josep Ma. Masriera ho fa de nou: triomf a Canet!! 26/10/2014


Breu crònica de la regata del 26 d’Octubre que ben be podria ser del 26 de Juliol.
Amb el canvi d’hora acabat d’estrenar, una temperatura d’estiu, la mar com un plat,i sense gota de vent. No pintava massa be, de fet algú que ja havia muntat va decidir posar la funda i tornar cap a casa. Però cap a quarts d’una, de l’hora nova, s’aixeca un llevant que va anar pujant a mida que passava el temps.
16 barcos, que no esta gens malament. A falta de 3 minuts un fila de patins fent cua per triar una bona plaça a prop de la barca. Decideixo sortit pel mig, tirant mes aviat cap a la boia, juntament amb el Sergi , el Bernat i algú mes que ara no recordo, perdent barlovent però amb un vent mes net i una mica mes de velocitat. Alguns enfilen cap amunt nomes començar, altres ho fan a mig recorregut. El bordo era per baix, així els que vam esperar a virar fins el final, arribem primer a la boia, en Josep Mª primer, amb una mica d’avantatge, seguit d’en David i l’Ariadna. En el llarg puc mantenir la posició i l’avantatge, però en el traves el David em retalla molts metres, seguit de l’Ariadna, en Jordi i en Rafel que havia recuperat posicions. El cap em deia que tornes a fer el bordo per baix, però en David que em seguia força a prop, m’empenyia a seguir amunt. Per darrera l’Ariadna i en Cirera viren i agafen el bordo de terra, i a la boia ens trobem tots una altre vegada ben juntets. Han recuperat molt de tros, així que cal concentrar-se, ja que malgrat haver muntat primer la boia, comença una nova regata amb els “Farres” i en Jordi enganxats al darrera, i en David ben a prop que decideix triar un altre camí en l’empopada. Puc mantenir la posició i l’avantatge en tota la popa, així que en la darrera cenyida no val ha badar, tiro cap amunt a veure que què faran els altres, i com era d’esperar tots per baix, així que es qüestió de virar, marcar, i conservar la posició.
Entro primer seguit de l’Ariadna, (que esta que se sale) i en tercer lloc en David. En Cirera l’hi guanya la posició al Rafel que acaba entrant cinquè per davant d’en Cañas jr i seguit d’en Xavi Vila, una mica desaparegut en tota la regata De la resta ja en parlareu vosaltres ja que a mi em falten ulls !!
Clasificació :
1-Josep Mª Masriera
2-Ariadna Farres
3-David Sainz
4-Jordi Cirera
5-Rafel Farres
6-Kris Cañas
7-Xavi Vila
8-Dani Whirtz
9-Toni Carmona
10-Joan Xapellí
11-Churchil
12-Bernat Coll
13-Joan Astals
14-Kiku Cañas
15-Ignasi Cesell
DNF
16-Sergi Sainz

4 thoughts on “Josep Ma. Masriera ho fa de nou: triomf a Canet!! 26/10/2014

  1. Molt bona regata, Lilu , espectacular lo ajustada de l’arribada dels 5 primers. A l’última cenyida jo amb vaig veure afavorit per una roladeta que em va permetre fer una bona proa anant pel mig. Gran dia de navegació!! Diumenge meeeees!!!!!

  2. Em va quedar per dir, que ens ho vam passar molt be, que això es com una droga i la majoria esperem el diumenge per treure’ns el mono de sobre, que 16 barcos ja fan goig, però que podríem ser 20 !!! Que per la zona de mig i de baix hi molt de moviment, hi que alguns escalen posicions diumenge darrera diumenge, i per la part de dalt salten “chispes” i que fer un cinquè ja es tota una fita. En fi que això de les regates dominicals es fantàstic. Run run….

  3. Felicitats per la regata (i per la crònica) Amb moltes ganes d’afegir-me aquest proper cap de setmana i coincidir ja amb vosaltres. Pau

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s