Xavier Carrasco guanya regata 1/6/2015 , sense OCS uaveuvist!!


Vent fluixet, com es habitual darrerament, de componen sud un garbinet 210 amb petites bornejadesEl Cabalango comprova la línia de sortida i li dona per babord, tot i que una mica mes tard en Pol va canviar la posició de la barca, el Fredy decideix mantindré la sortida per babor

També tria aquesta opció en Jordi Cirera, tot i que no semblava massa concentrat. En Xavi Carrasco decideix corre la línia i demana estribord en el Fredy, que s´ha deturar per cedir-li la preferència.

Una vegada el Capicua ha passat el Fredy passa per la proa a tota la resta de la flota que han sortit a estribord, l’únic que es creua a prop es en Xavi Vila que ha sortit pel mig.

A tres quartes parts del bordo, el Fredy pensa que hi ha mes vent per a dalt i fa bordo, en el creuament amb el Vila aquest ha de frenar, i el Carrasco porta una mica mes d’avantatge, la qual cosa, sembla dir que efectivament era millor el bordo per dalt. Per baix van el Lilu, crec que el Xapellí i algú més. Nou bordo i en el pas de boia el Carrasco va destacat, el David s´ha afeixit i fa bordo a sotavent del Fredy, tot i que aquest li avisa que no passarà la boia, com efectivament va succeí, i va tindre de fer un 360 al mig del primer llarg, sent agafat per el Cirera, el Vila i crec que el Lilu. En el segon llarg, el vent va minva molt però els dos primers porten una bona avantatge i la saben administrar, tot i que el grupet de quatre perseguidors lluiten aferrissadament per aconseguir guanyar posicions entre ells i retallar distancies. En la segona cenyida, tot i que el que subscriu, crec que era millor per dalt, ningú s’atreveix, donat que el vent fa roladetes i de vagades sembla bordo quasi directe a boia. Enfilem la empopada, el Capicua, clarament en 2 llargs, el Cabalango amb un rumb una mica més directe, però controlant els que venen al darrera, que opten també per 2 llargs, crec que ací s’afeixés en Rafel , que en una bona segona cenyida aconsegueix contactar amb el grupet de 4 perseguidors, en Bernat un pelet més endarrere fa bordo per a dalt. Enfilem l’última cenyida, a vagades crec que m´hi acosto una mica en el Xavi, pot ser es una il·lusió òptica, o producte de les ganes, per darrere tampoc veig que se´m acostin, es retiren en Xapelli i l’Astals.

Les posicions finals son:

1. Xavi Carrasco

2. Freddy Balcells

3. David Sainz

4. Rafel Farrés

5. Josep Mª Masriera

6. Xavi Vila

7. Jordi Cirera

8. Bernat Coll

DNF

Joan Astals

Joan Xapellí

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s