Èxit del mercat de segona mà i l’arrossada – Xavier Oliver guanya la regata del 24/4/2016


Tot un èxit d’assistència a la jornada del mercat de segona mà, acompanyada d’arrossada feta pels  magnífics cuiners i pinxes: Roser, Conchi, Glòria, Anna i Dani Wirth, entre d’altres ajudants i col.laboradors.

Cal esmentar a Na Mercè Donadeu amb la seva magnifíca tasca organitzadora de l’esdeveniment

img_6278 .Més de 60 persones han gaudit del magnífic arròs de verdures espectacularment bo!!


La vessant esportiva de l’esdeveniment ha  comptat amb 21 participants de tots nivells.

Cap a les 12:30 h. el vent  era nul, però un cop hem entrat a mar ha començat a pujar, en el moment de la  sortida  ja comptaben amb  6 nusos  que poc ha anat pujant. La direcció del vent ha sigut la clau per fer una bona regata, doncs rolades i bornejades han protagonitzat els punts crítics per fer un bon resultat. El rumb de sortida era 180 graus però la flota s’ha dividit en dos grups per anar a buscar la primera boia, aquest decisió ha fet que els que han virat primer perdessin opcions enfront els que han aguantat la cenyida fins mar endins, factor que ha provocat que l’Skalivat patronejat per  l’Oliver  passes primer seguit d’en Pau Gratacos i en David Sainz. El vent ha pujat una mica i feia que els llargs fossin tècnics i decissius pel grup de davant. L’Oliver ha aguantat el primer llarg en primera posició, però al segon llarg en Pau l’ha afeitatm, però sense agafar un avantatge de més de 4 eslores, a darrera em David Sainz apretaba per guanyar posicions i s’ha mantingut a prop dels dos primers.

Les bornejades i rolades eren claus i a la segona cenyida en Pau ha virat per anar per dalt i aquesta decisió li ha costat la regata, al darrera d’ell Skalivat ha seguit per baix fins fer el bordo per enfilar la boia, fet que li ha fet recuperar el primer lloc i mantenir la posició a l’empopada. Al rumb de popa  en Pau i en David han mantingut una lluita aferrissada pel segon lloc, i al negociar la boia per enfilar la cenyida en Gratacós li ha guanyat la partida al Sainz, que ha optat per intentar recuperar un lloc a la darrera cenyida però aquest fet l’ha fet perdre una posició més en favor d’en Xavi Vila que ha fet una regata tranquila tot i que segons les males llengües podria haver-hi hagut una protesta que finalment no s’ha formulat.

El podium ha estat format per   Xavier Oliver seguit de Pau Gratacós, Xavi Vila.

La resta de la flota ha fet una regata molt competitiva on les rolades han fet que hi haguessin grans distàncies entre els participants segons les seves eleccions davant els canvis de vent.

Una jornada per recordar amb una alta participació que ha sigut fruit de la magnífica convocatòria del mercat de segona i l’arrossada que han sentat de maravella a tots els assistents, tant regatistes com familiars. Caldrà repetir-ho en properes edicions…

20160424_130353(0)Aquí teniu el traçat de la regata, patrocinat per Jordi Cirera.

Archivo 24-4-16 23 02 49

Tensió abans de la sortida…

20160424_13333020160424_134836

Agraïments a en Joan Sunyer pel seu reportatge fotogràfic.

Classificació:

1.- Xavier Oliver

2.- Pau Gratacós

3.- Xavi Vila

4.- David Sainz

5.- Jordi Cirera

6.- Jordi Mateu

7.- Rafel Farrés

8:- Remy Rondeau

9.- Josep Mª Masriera

10.- Bernat Coll

11. Ariadna Farrés

12.- Sergi Sainz

13.- Dani Wirth

14.- Joan Astals

15.- Jordi Soler

16.- Roger Soler

17.- Joan Xapellí

18.- Albert Capell

19.- Carles Albertí

20.- David Balcells

21.- Francisco Cañas

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s