Joan Xapellí guanya regata 2/10/2016Matí tapat i amb poc ventet, sembla que costarà que la gent vingui a la regata. A les 11h. comença a entrar un gregalillo-llevantat (5-7 nusos) que serà el que ens aguantarà durant la regata, amb rolades contínues.
La sortida, tota la flota (14) per estribord sobre la zodiac del Llorenç, el Xescanna surt una mica més a sotavent del grup i queda endarrerit pel que crec que el millor és fer bordo i anar cap amunt o per dalt i des de aleshores vaig darrera el Pau que també ha fet el bordo cap dalt el mateix que quasi tot el resta de la flota. Passem la 1a boia, el Pau que comença a distanciar-se seguit del Xapellí, Lilu, Farrés, etc. i així aguantem el llargo i el través. Quan arriba el Xescanna a la boia de la 2a cenyida ens arriba per dalt el Sergi Sainz a gran velocitat i ens passa però al obrir-se tant per deixà la boia a babord tots li fem un interior i tot segueix igual .Les posicions es van aguantant a l’empopada.
Al fer l’última cenyida sembla que el bordo bo és per dalt, tots cap amunt , però Xescanna fa bordo pel mig (gran pifiada) mentre la resta pugen més amunt.
Aleshores veig a sobrevent el Pau Gratacós que anava 1er destacat que bolca i fa xocolatera (avui estrenava pal).
La majoria que van allargar el bordo per dalt , Lilu, S.Sainz, Cirera, Freddy, Vivó etc. van cap a la línia d’arribada a saco.
Sols tinc a sotavent el Rafel i els dos tenim que fer un repicó per entrar a la línia d’arribada, uffff quin patiment . ja que el Lilu venint directe per dalt està a punt de guanyar la regata.
 
Estic molttttttt content
 
1 J. XAPELLI
2 J.M. MASRIERA
3 R. FARRES
4 J. CIRERA
5 S. SAINZ
6 FREDDY BALCELLS
7 J. VIVO
8 C. ALBERTÍ
9 Q. NADAL
10 P. GRATACOS
11 .A. DE LA MAZA
12 SAINZ ( germà petit)
13 ARNAUD
 
14 GUY — JAN ( patí junior)

Anuncis

2 pensaments sobre “Joan Xapellí guanya regata 2/10/2016

  1. Gran regata Joan,
    Vaig virar curt per desmarcar-me i per mantenir la marca vas fer el mateix. Error al final per què a dalt hi havia mes vent i el Lilu es va colar davant meu i cas s’agafa. Vas haver de navegar molt fi aquesta ultima cenyida per mantenir la posició.
    Felicitats,

  2. Gran regata del Joan, i del Pau, al que vaig veure bolcar a camara lenta i posterior xocolatera. Una pena la rolada que va fer a la pimera cenyida. El Fredy i jo vam apostar pel bordo per terra i vam perdre grup de davant. Per sort a la última cenyida s’ens va tornar la sort de cara i amb el bordo per dalt quasi donem un susto als primers de la flota. Per cert, el Lilu a l’ultim tram de la cenyida va fer una orçada espectacular que el va col.locar segon… Molt divertida. si diumenge vinent hi han condicions tornaré a venir des de San Pol.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s