Crònica regata 6/8/2017 MIV



Dia radiant d’estiu, mar força plana tot i que l’onatge va anar pujant, corrent de llevant i vent juganer, amb bornejades  que van fer emocionant la regata.

A terra els patrons no estaven molt convençuts de  sortir però finalment tots a l’aigua, en Vila amb pana de darrera hora abans de fer-sea l’aigua ( sembla que li han sabotejat el barco…, va perdre un cargol… , del curró de la barra escotera, ajudat pel Macgyver Sunyer jo va resoldre…).

La sortida per estribord sense temeraris a babord, crits de fora linea com sempre darrerament… som com nens petits…

Sona la bocina i arranca la regata, el vent és  de 7-8 nusos i la flota avaça per rumb de terra, tot i que uns quants viren cap a munt a buscar més pressió de vent. El primer en passar la boia és en Pau Gratacós, seguit de Skalivat , la resta no recordo clarament però Vila , Farres, David anaven junts perseguint al Pau. Al primer llarg Vila passa Skalivat, i es van alternant posicions.

El vent puja una mica i es van perfilant distàncies entre els participants. Amb el Pau davant ja pensavem que no l’atrapariem i faria la seva regata, però va haver-hi sorpreses, doncs en Kris Kañas va aparèixer al capdavant de la regata, en Pau va provar d’atrapar-lo però una mala tria en el rumb va fer que no pugues fer-ho.

La darrera cenyida va ser molt disputada, els parinaires que van triar anar per rumb de mar endins van trobar més vent, i es van acostar molt al grup de davant (Kris, Pau, Oliver), finalment l’arrivada va ser de foto finish amb sorpreses de darrera hora.

1. Xavier Oliver 

2.David Sainz

3.Xavi Vila

4.Pau Gratacós

5.Kris Cañas

6.Bernat Coll

7.Josep Ma. Masriera

8.Joan Xapellí

9. Rafel Farres

10. Arnaud

11. Sunyer

12.Jaume Vivó

13. Quicu Cañas

Publicat per clubmarivent

Club dedicat exclusivament al pati de vela Patin a vela Sailing

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: