El Club Mar i Vent Canet guanya el primer desafiament contra C N Sant Pol de Mar
El dia prometia una regata memorable i així ha sigut. 14 patinaires d’ambdòs clubs han participat a la primera regata,  que es regia pel reglament especial que consisteix en  puntuar per cada patinaire classificat entre els 5 primers, un punt per cada posició i la suma més elevada guanya.

La sortida davant del Club Vela Canet amb rumb a 210  i vent de 6-10 nusos, que no s’ha mantingut constant i ha donat sorpreses amb rolades i bornejades fent la regata divertida i molt competida.

El primer pas de boia ha sigut pel David Sainz seguit de X Carrasco i X Oliver, el grup seguidor es mantenia compacte i amb ganes de donar sorpreses.

Les posicions varien amb un Oriol Carrasco pletòric que ha anat guanyant posicions fins aconseguir el lideratge, l’equip de Sant Pol tenia controlada la regata i el  cap de flota Carrasco sènior  estaba satisfet amb el resultat, però les rolades feien de les seves i els patinaires del MIV no es donen per vençuts fàcilment… 
Oriol defensava la primera posició, en Capicua anava segon seguit de Xavier Oliver però a la darrera cenyida Skalivat ha guanyat una posició donant més emoció a la regata. Finalment en  Xavier Carrasco ha entrat tercer seguit de Rafel Farres, que de li ha aparegut la verge en forma de rolada i ha entrat quart quan ningú donava res per ell, però el Balandrau ha fet la seva regata donant un punt molt valuòs, i per donar l’emoció definitiva la lluita entre el J Cirera i en Remy Rondeau que finalment ha donat el punt decissiu in extremis al Club Mar i Vent.

Un bon dinar de germanor desprès de la regata amb una paella memorable i un bon aperitiu regat amb vi abundant i pastis de postre.

Publicat per clubmarivent

Club dedicat exclusivament al pati de vela Patin a vela Sailing

One thought on “El Club Mar i Vent Canet guanya el primer desafiament contra C N Sant Pol de Mar

  1. Molt, molt emocionat i prenent decisions molt complicades donat el vent canviant. El Jordi cirera m’ha fet patir molt . Enhorabona a tots. Gran dia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: