Lilu guanya la regata 2/12/2018 al MIV


Dia molt maco, sol, mar plana però poc vent.Dos minuts avans de la sortida ha caigut i hem tingut que correr la línia sota la mirada i advertencia d’en Llorenç perquè al menys jo, estaba al límit. No se si tots han pogut sortir sense repicar, perquè el vent ha caigut tant que prácticament no avançaves i costaba que la vela pintes com cal.En Xavi a sobrevent meu, mes avançat, i en Pau a sotavent l’hi donava camí , per darrera tenia en Xapellí i en Remy, en Rafel i altres que no recordo han virat cap a terra per veura si podien agafar mes vent. El vent ha començat a entrar per fora i en Pau començaba a caminar, molt estrany perquè no s’apreciaba desde la nostra posició que en prou feinas ens moviem, en canvi, de Garbí es veis com el mar canviaba de color, i per aqui ha entrat.

En Vila, jo i els que surabem pels voltants hem començat ha caminar i com que estabem mes a sobrevent ens hem possat per devant,en Xavi primer, jo al darrera i en Pau, que l’hi ha entrat mes tard, mes al darrera.

La primera la passat en Xavi, molt fi, Lilu i mes endarrerit en Pau.El llarg no ha variat i el travers tampoc però en Pau retallaba. La segona cenyida perseguint al Vila i amb un ull possat al Pau, quins nervis !!! He intentat sorpendre al Xavi virant avans, aprofitant wue no miraba, però no ha colat.Pas de boia en el mateix ordre. A la empopada en Vila ha anat massa amunt i en arribar a la boia de baix ens hem acostat molt, sobre tot en Pau que ja ens tenia. Passa primer en Xavi, massa obert, darrera viro jo seguit d’en Pau, que ha virat molt be i es possa a sobrevent per darrera meu. Aquest cop agafem bordo de terra, en Xavi cau, jo aguanto i per darrera en Pau, en Xavi vira, no entrara, l’hi tallo la proa i nomes tinc la vista possada ennen Pau que vira, jo viro ràpid i tots dos cap a l’arrivada ja que en Xavi tindrà que repicar.

La proa en dona a la barca, no gosso ni mirar per sota la vela per veura on en en Pau, que dedueixo que la seva proa va a boia, quan tinc en Llorenç a tocar, pregunto, qui ? I em diu tu. Sento el xiulet i ja miro, en Pau entra segon i en Xavi que ha repicat tercer. Uffff.

Perdoneu si no explico res dels altres , però nomes tenia ulls pel patí vermell del darrera.

Em tingut un vent collonut tota la regata i això que pintaba retirada, ha estat molt divertit.

Animo a tots els ausents a reincorporarse, val la pena.

Josep Ma. Masriera

Classificació

1.Lilu

2.Pau Gratacós

3. Xavier Vila

4. Rafel Farres

5. Joan Xapellí

6. Remy Rondeau

7. Freddy Balcells

8.Arnaud

9. Josep Bosch

10. Oscar Peña

11. Lluis Fabà

Publicat per clubmarivent

Club dedicat exclusivament al pati de vela Patin a vela Sailing

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: