Javier Visiers guanya la primera regata del trofeu social tardor 2011


 

Dia d’estiu, cel blau, sol brillant caloreta i bona mar, encara que el vent va ser justet però suficient. Triangle molt ben muntat,  una mica llarg, perquè els qui errin puguin rectificar, línia de sortida i arribada correctament posades i tot plegat amb una mica de retard,  doncs el qui subscriu, abans de muntar el triangle va tenir una reunió de crisi amb part de la junta, desprès baixar barca boies i morts i per postres el motor es va negar a funcionar, encara que com que aquí, un servidor, no es dona per vençut, finalment amb l’ajuda del nostra mecànic particular, Dani Wirth i les màgiques  estirades de corda del Javier Visiers, finalment va arrencar.( Mas vale tarde que nunca)

Sortida i tota la flota a buscar vent cap amunt, excepte dos o tres que van preferir el bordo per terra. El David Sainz opta per donar velocitat i fer el bordo a dalt, al igual que el Javier,  mentre el Xavi Vila i el Cañas jr, que van sortir arran de barca, prefereixen cenyir més i virar a mig del camp, la resta del flota segueix una o altre opció i els de darrera, poc concentrats amb el protocol de la sortida, surten tard i es desenganxen  del grup, navegant  la major part del temps en solitari.

La primera boia la passa el David, destacat, seguit del Visiers i mes lluny el Xavi Vila, el Cañas Jr. el Perepops, el Freddy….. al arribar a la segona boia el Bala Blava, en un llarg ràpid, passa al Javier i escurça distancies amb el David, i en el traves en Xavi Vila ja l’hi fa un interior al David i passa la boia lleugerament més retratat, però a sobrevent del David, tots dos segueixen per terra, mentre el Javier vira la boia i enfila cap amunt. Aquesta va ser la clau de la regata, dons a dalt i havia més pressió i acaba la 2ª cenyida en solitari per davant del David, mentre el Xavi i el Cañas Jr. tenen que fer un repicó i perden tota opció a la victòria.  Empopada a dos llargs del Javier, que encara incrementa més l’avantatge, i a la tercera cenyida, en Xavi Vila opta per el bordo de dalt, fins a dalt de tot, i la resta per mig. Arribada d’en Javier en 1ª posició (molt fi tota la regata) seguit d’en Vila, que va encertar en la cenyida, recuperant la segona posició, i tercera per el David, que si es concentra una mica més (sobre tot quan perd la posició) no tardarà a pujar al primer lloc, ja que te un instint especial que el fa anar molt fi. Quarta  posició per el Freddy Balcells, cada dia afina més amb poc vent, i en cinquè lloc en Perepops, que definitivament a tornat a “l’alta competició” i el noi Canyas a la sisena seguit del Joan Xapelli, que ja ha trobat el punt al nou patí, i el Dani encapçalant la resta de la flota.

Destacar l’absència del nostre 1ª Xavi Oliver i d’en Josep Mª Masriera, que es va morir de ganes veien les vostres evolucions.

Apa, que no pari, la setmana que be més, amb aquest temps i la tranquil·litat que dona el navegar a la tardor, el proper diumenge em de passar dels 20.

Salut.

Bona setmana a tots i fins el proper diumenge!!

Adjuntem classificació

Classificació

Publicat per clubmarivent

Club dedicat exclusivament al pati de vela Patin a vela Sailing

Deixa un comentari